Συνεργάτες του “Τατουάζ” και φίλοι για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά

Μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στην τηλεοπτική σειρά “Το Τατουάζ” στις 19 Ιανουαρίου 2018, υπήρξαν αντιδράσεις – είτε θετικές, είτε αρνητικές – από ανθρώπους που βρίσκονται στον χώρο για αυτή την επιλογή. Εκτός από αυτές τις αντιδράσεις, αρκετοί εξεπλάγησαν γιατί ήταν κάτι το οποίο δεν περίμεναν/φαντάζονταν ότι θα έκανε ο Γιώργος και υπήρξε απορία σχετικά με τον ρόλο που θα υποδυόταν.

Παρακάτω μαζέψαμε μερικές από τις δηλώσεις συνεργατών και φίλων του Γιώργου για αυτή του την απόφαση, για την απάντησή τους σε αρνητικά σχόλια αλλά και κάποια στοιχεία που μπορούσαν να αποκαλύψουν για τον ρόλο που θα είχε ο Γιώργος στη σειρά.

  • 19 Ιανουαρίου 2018: Η Πανίτσα Χατζηαράπη μιλάει στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” για τον ρόλο που θα είχε ο Γιώργος στη σειρά.

  • 21 Ιανουαρίου & 3 Φεβρουαρίου 2018: Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για την επιλογή του Γιώργου να συμμετέχει στο “Τατουάζ” και απαντάει σε αρνητικές κριτικές.

  • 25 Ιανουαρίου 2018: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παπά και Ελεονώρα Αντωνιάδου μιλάνε στο “Happy Day” για την ένταξη του Γιώργου στη σειρά

  • 30 Ιανουαρίου 2018: Ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάνε για την απόφαση του Γιώργου να συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά

  • 27 Φεβρουαρίου 2018: Η Κατερίνα Γερονικολού μιλάει για τη σειρά και τον Γιώργο στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”