Συνέντευξη Γιώργου Αγγελόπουλου στο TV Έθνος – 18 Μαρτίου 2018

Συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα για το περιοδικό “TV Έθνος” που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα “Το Έθνος της Κυριακής” στις 18 Μαρτίου 2018 παραχώρησε ο Γιώργος, μιλώντας για το “Τατουάζ”, το “Survivor”, τα προσωπικά του και άλλα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης αλλά και να τη δείτε ολόκληρη σε βίντεο.


Φοβάσαι τη θεωρία της “κατάρας” των νικητών των ριάλιτι; Δηλαδή ότι για ένα χρονικό διάστημα απολαμβάνουν μεγάλη δημοφιλία και μετά εξαφανίζονται;
“Δεν υπάρχει κάποια κατάρα. αν δεν δεις συγκροτημένα οποιαδήποτε επιτυχία ή γενικά οτιδήποτε καλό έχεις και δεν δουλέψεις πάνω σε αυτό με μελλοντικό ορίζοντα, μειώνονται οι πιθανότητες συνέχισης της επιτυχίας. Η δημοφιλία και η αγάπη του κόσμου θα χάνονταν μόνο εάν δεν αντιλαμβανόμουν τι συμβαίνει, αν είχα υπεροπτικές συμπεριφορές ή αν θεωρούσα κάποιες καταστάσεις δεδομένες. Δεν λειτουργώ έτσι. Δεν σημαίνει ότι επειδή κέρδισα το “Survivor” στρώθηκε ο δρόμος με ροδοπέταλα. Πάντα θυμάμαι από πού ξεκίνησα και ξέρω ποιος είμαι.”

Μια πιο τολμηρή σκηνή δεν θα τη δοκίμαζες δηλαδή; Ημίγυμνος, για παράδειγμα, σε ένα κρεβάτι με μια συμπρωταγωνίστρια;
“Ημίγυμνο με έχει δει όλο το πανελλήνιο, με ένα σορτσάκι. Δεν είναι λοιπόν τολμηρή ερωτική σκηνή μια αγκαλιά με μια ηρωίδα. αν κάποια στιγμή το σενάριο πάει προς τα εκεί, θα ζυγίσω πολύ προσεκτικά το τι θα κάνω. Δεν είμαι άνθρωπος που, επειδή μπήκε στον χώρο της υποκριτικής, θα εκτεθεί στα πάντα χωρίς όρια.”