Συνέντευξη Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Happy Day” – 9 & 12 Μαρτίου 2018

Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε μαζί με την κάμερα της εκπομπής “Happy Day” στα backstage των γυρισμάτων της σειράς “Το Τατουάζ” και μίλησε μαζί με τον Γιώργο για τη σειρά και την εξέλιξη της ιστορίας του Στέφανου.

Ο Γιώργος αναφέρεται στο ρόλο του, όπου ο Στέφανος πια προσπαθεί να υιοθετήσει την Αλκυόνη. Όσο για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, λέει ότι είναι νωρίς να μιλάμε για αυτήν και για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί ως Στέφανος. Μιλάει επίσης για την οικογένεια που βρήκε στο “Τατουάζ”, το πόσο ενδιαφέρον είναι το σενάριο και άλλα, ανάμεσά τους και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά του.

Η συνέντευξη μεταδόθηκε σε δύο μέρη στις 9 & 12 Μαρτίου 2018 στην εκπομπή “Happy Day”, ενώ απομαγνητοφωνήθηκε και κυκλοφόρησε και με το περιοδικό You Weekly λίγες μέρες μετά τη μετάδοσή της στην τηλεόραση.

Σημειώσεις:
– Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης, υπάρχει και μια συνέντευξη με τις Μαρία Θωμά και Αθηνά Todadze στον Δημήτρη Παπανώτα, οι οποίες υποδύονται την Ελπίδα και την Αλκυόνη αντίστοιχα. Οι δυο τους μιλάνε για την εμπειρία τους να δουλεύουν με τον Γιώργο.
– Η Τίνα στα σχόλιά της ανέφερε ότι ο Γιώργος είναι πάντα διαβασμένος στα γυρίσματα, με αποτέλεσμα η κάθε του σκηνή να μην χρειάζεται πάρα πολύ ώρα να ολοκληρωθεί.

Δείτε παρακάτω και τα δύο μέρη της συνέντευξης.