Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμμετέχει στη φωτογράφιση για το επετειακό τεύχος του “ΟΚ”

Στις 29 Νοεμβρίου 2017, το περιοδικό “ΟΚ” κυκλοφόρησε ένα επετειακό-συλλεκτικό τεύχος με αφορμή τα 12 χρόνια κυκλοφορίας του στην Ελλάδα. Για τον εορτασμό των 12 χρόνων, έγιναν 12 διαφορετικές φωτογραφίσεις σε 12 ατελιέ 12 μεγάλων Ελλήνων σχεδιαστών, στις οποίες συμμετείχαν 60 συνολικά celebrities. Ανάμεσά τους, και ο Γιώργος.

Όπως γράφει και το περιοδικό: “Με αφορμή τα 12α γενέθλια του ΟΚ!, 12 Έλληνες σχεδιαστές μόδας υποδέχονται στο ατελιέ τους 60 λαμπερούς φίλους του περιοδικού σε ένα φωτογραφικό υπερθέαμα. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές και μοντέλα ποζάρουν δίπλα στους ανθρώπους που εκπροσωπούν την Ελληνική μόδα – φορώντας δημιουργίες τους – και μιλούν για τις έννοιες και τα συναισθήματα που καθορίζουν τη δική τους ζωή!

Ο Γιώργος συμμετείχε στη φωτογράφιση που έγινε στο ατελιέ της Λουκίας μαζί με τους Έλενα Τσαγκρινού (Otherview), Λένα Παπαληγούρα, Ιωάννα Παππά και Σόλων Τσούνης. Ο φωτογράφος ήταν ο Γεράσιμος Φρόνιμος.

Η δήλωση του Γιώργου που συνοδεύει τη φωτογραφία είναι:

Είναι πολύ βασικό στην αυτοδυναμία και την αυτο-παρακίνηση να έχεις το θάρρος να ρισκάρεις και να μην αφήνεις ποτέ τίποτα στην τύχη. Να έχεις αντοχή και επιμονή, να είσαι δυνατός στο σώμα και την ψυχή, γιατί πρώτα θα σε εγκαταλείψει η σωματική δύναμη πριν εξασθενίσει η ψυχική στου δύναμη, και ποτέ το αντίθετο. Να έχεις προσωπικές αξίες και πίστη!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία από το ατελιέ της Λουκίας αλλά και φωτογραφίες από τη μέρα της φωτογράφισης που έγινε στις 10 Νοεμβρίου 2017.

Ο Γιώργος μαζί με τη σχεδιάστρια μόδας Λουκία, την Έλενα Τσαγκρινού, τη Λένα Παπαληγούρα, την Ιωάννα Παππά και τον Σόλων Τσούνη στη φωτογράφιση για τα 12χρονα του περιοδικού ΟΚ
Φωτογραφία: Γεράσιμος Φρόνιμος

  • Behind the scenes