Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) στο Survivor

Το ευρύ κοινό, ανάμεσά τους κι εμείς, γνωρίσαμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή Ντάνο, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και το παιχνίδι Survivor, στο οποίο και αναδείχθηκε ως ο μεγάλος νικητής!

Το Survivor έκανε πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου 2017 και από την πρώτη μέρα μέχρι και τον τελικό στις 5 Ιουλίου 2017, καθήλωσε πολλούς τηλεθεατές οι οποίοι σχεδόν καθημερινά παρακολουθούσαν τις περιπέτειες των αγαπημένων τους παικτών. Εμείς το παρακολουθούσαμε για τον δικό μας αγαπημένο παίκτη, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο.

Μετά από σχεδόν έξι μήνες δυσκολιών, στερήσεων, καλές και κακές στιγμές και πολλά αγωνίσματα, ο Γιώργος αναδείχθηκε ως ο μεγάλος νικητής, παίρνοντας μαζί του την κούπα του Survivor, τα 100 χιλιάδες ευρώ, αλλά κυρίως την αγάπη του κόσμου. Ο ίδιος βάζει την αγάπη του κόσμου πάνω από οποιοδήποτε χρηματικό έπαθλο και νιώθει τεράστια ευγνωμοσύνη προς όλους όσους τον στήριξαν. Από την πρώτη στιγμή δεν έπαψε να ευχαριστεί τον κόσμο και να δηλώνει αυτήν του την ευγνωμοσύνη όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Ο Γιώργος τερμάτισε το παιχνίδι συμμετέχοντας σε 301 αγώνες (ο μόνος παίκτης με 300+ αγώνες), από τους οποίους οι 183 ήταν νίκες και οι 118 ήττες. Το ποσοστό νικών του ανέρχεται σε 60.8%. Μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του και στην παρακάτω φωτογραφία.
Για τα στατιστικά όλων των παικτών και επεισοδίων. μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του Survivor.

Παρακάτω παραθέτουμε συνδέσμους όπου μπορείτε να βρείτε υλικό γύρω από το Survivor και την συμμετοχή του Γιώργου σε αυτό.

  1. Επεισόδια
  2. Δηλώσεις μετά τον τελικό
  3. Survivor Panorama
  4. Υποδοχή στην Σκιάθο [Βίντεο] [Φωτογραφίες]
  5. “Αχ Ντάνο” & Αφιερώματα από φανς
  6. Συνεντεύξεις κ. Ράνιας (μαμάς) & Νάντιας (νύφης) του Γιώργου
  7. Γιαγιά Νίτσα