Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor – Παρουσίαση παικτών & Επεισόδια 1-4

Τα πρώτα 4 επεισόδια του Survivor και η παρουσίαση των παικτών πριν το πρώτο επεισόδιο. Για όλα τα επεισόδια, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για άλλα βίντεο σχετικά με το παιχνίδι, όπως δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του νικητή, την υποδοχή στην Σκιάθο και άλλα, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

  • Παρουσίαση παικτών (13 Φεβρουαρίου 2017): Η παρουσίαση και τα βιογραφικά Διασήμων και Μαχητών πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

  • Επεισόδιο 1 (13 Φεβρουαρίου 2017): Στο πρώτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για το έπαθλο του σπιτιού. Νικητές οι Μαχητές με 10-8. Στο Συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος ψηφίστηκε για να αποχωρήσει από την ομάδα των Μαχητών και να πάει στους Διάσημους.

  • Επεισόδιο 2 (14 Φεβρουαρίου 2017): Στο δεύτερο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο ένα κιτ ψαρέματος. Νικητές οι Διάσημοι με 10-6.

  • Επεισόδιο 3 (15 Φεβρουαρίου 2017): Στο τρίτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την Ασυλία. Νικητές οι Μαχητές με 10-9. Ο Κώστας και ο Στέλιος κέρδισαν ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού ψηφίστηκαν οι Μαριάννα, Λάμπρος (από Κώστα) και Σόφη (από Στέλιο) ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

  • Επεισόδιο 4 (17 Φεβρουαρίου 2017): Στο τέταρτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο 3Kg ρύζι. Νικητές οι Διάσημοι με 10-4. Στο συμβούλιο του νησιού ανακοινώθηκε η οικειοθελής αποχώρηση του Δημήτρη από τους Μαχητές, ενώ από τις ψήφους του κοινού, αποχώρησε η Μαριάννα.