Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor – Επεισόδια 48-52

Τα επεισόδια 48-52 του Survivor. Για όλα τα επεισόδια, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για άλλα βίντεο σχετικά με το παιχνίδι, όπως δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του νικητή, την υποδοχή στην Σκιάθο και άλλα, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

  • Επεισόδιο 48 (1 Μαΐου 2017): Στο τεσσαρακοστό-όγδοο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την ΑσυλίαΝικητές οι Διάσημοι με 10-1. Ο Κωνσταντίνος και ο Κώστας κέρδισαν ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού ψηφίστηκαν οι Γιάννης, Ελισάβετ (από Κωνσταντίνο) και Ορέστης (από Κώστα) ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

  • Επεισόδιο 49 (2 Μαΐου 2017): Στο τεσσαρακοστό-ένατο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο ένα brunch με μπουγάτσες και άλλα, καθώς και εκδρομή όπου οι παίκτες θα είχαν τη δυνατότητα να κάνουν zip-lineΝικητές οι Διάσημοι με 10-4.

  • Επεισόδιο 50 (3 Μαΐου 2017): Στο πεντηκοστό επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο την Επικοινωνία (sms με φίλους) αλλά και 1Kg ρύζι & 1Kg φακές. Νικητές οι Μαχητές με 10-6. Στο συμβούλιο του νησιού είχαμε την αποχώρηση του Ορέστη.

  • Επεισόδιο 51 (7 Μαΐου 2017): Στο πεντηκοστό-πρώτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο διάφορα κρέατα μαγειρεμένα από τον διάσημο Τούρκο μάγειρα Νουσρέτ. Νικητές οι Μαχητές με 10-9. Στον τελικό έπαιξαν η Ευρυδίκη και ο Γιώργος Χρανιώτης. Στο κουίζ του επεισοδίου, έπαθλο ήταν ένα κοτόπουλο με πατάτες και άλλα και νικητής ήταν ο Μπο. Τα δύο άτομα που διάλεξε να τον συνοδεύσουν ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Λάουρα.

  • Επεισόδιο 52 (8 Μαΐου 2017): Στο πεντηκοστό-δεύτερο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την ΑσυλίαΝικητές οι Μαχητές με 10-3. Ο Γιώργος Α. και ο Γιώργος Χ. κερδίζουν ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού ψηφίζονται οι Μπο, Λάουρα, Κώστας (από Γιώργο Α.) και Ευρυδίκη (από Γιώργο Χ.) ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση.