Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor – Επεισόδια 45-47 & “Εκεί που δεν το περιμένεις”

Τα επεισόδια 45-47 του Survivor και τα δύο “σπέσιαλ” επεισόδια “Εκεί που δεν το περιμένεις”. Για όλα τα επεισόδια, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για άλλα βίντεο σχετικά με το παιχνίδι, όπως δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του νικητή, την υποδοχή στην Σκιάθο και άλλα, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

  • Επεισόδιο 45 (25 Απριλίου 2017): Στο τεσσαρακοστό-πέμπτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο την Επικοινωνία (γράμματα από φίλους) αλλά και 1Kg ρύζι & 1Kg φακές. Νικητές οι Διάσημοι με 10-8. Ο Γιώργος έλαβε μηνύματα από τους φίλους του Νίκο & Πάνο. Στην αρχή του επεισοδίου είχαμε και την υποδοχή των Μαχητών στην παραλία των Διασήμων, την κοινή τους πλέον παραλία.

  • Επεισόδιο 46 (26 Απριλίου 2017): Στο τεσσαρακοστό-έκτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο δύο σάντουιτς από τα Everest και έναν καφέ. Νικητές οι Μαχητές με 10-8.

  • “Εκεί που δεν το περιμένεις” (27 & 28 Απριλίου 2017): Τα δύο αυτά επεισόδια λειτούργησαν ως lead-in για το X-Factor που ξεκινούσε εκείνη την περίοδο. Σε αυτά είδαμε τα σημαντικά γεγονότα από τα επεισόδια της εβδομάδας.

  • Επεισόδιο 47 (30 Απριλίου 2017): Στο τεσσαρακοστό-έβδομο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο τηγανητό κοτόπουλο και πατάτες. Νικητές οι Μαχητές με 10-5. Στο κουίζ του επεισοδίου, έπαθλο ήταν διπλή μερίδα αλλά και μηνύματα από φαν. Νικητής ήταν ο Ορέστης, ο οποίος στο έπαθλο των μηνυμάτων, διάλεξε να πάρει μαζί του τον Κώστα.