Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor – Επεισόδια 40-44

Τα επεισόδια 40-44 του Survivor. Για όλα τα επεισόδια, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για άλλα βίντεο σχετικά με το παιχνίδι, όπως δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του νικητή, την υποδοχή στην Σκιάθο και άλλα, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

  • Επεισόδιο 40 (18 Απριλίου 2017): Στο τεσσαρακοστό επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την ΑσυλίαΝικητές οι Μαχητές με 10-7. Ο Γιώργος Χ. και ο Μπο κέρδισαν ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού ψηφίστηκαν οι Γιώργος Α., Λάουρα, Κώστας (από Γιώργο Χ.) και Λάμπρος (από Μπο) ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση. Στο συμβούλιο είχαμε επίσης την επιστροφή του Μάριου μετά από το τροχαίο. Στην αρχή του επεισοδίου, η Ειρήνη επέστρεψε στην παραλία για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της πριν αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

  • Επεισόδιο 41 (19 Απριλίου 2017): Στο τεσσαρακοστό-πρώτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο μπύρες Mythos και πασχαλινό αρνί. Νικητές οι Μαχητές με 10-4. Στο κουίζ του επεισοδίου, έπαθλο ήταν ένα τάμπλετ και νικητής ήταν ο Ορέστης.

  • Επεισόδιο 42 (20 Απριλίου 2017): Στο τεσσαρακοστό-δεύτερο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο την Επικοινωνία (γράμματα από οικογένεια) αλλά και 1Kg ρύζι & 1Kg φακές. Νικητές οι Μαχητές με 10-8. Στο συμβούλιο του νησιού είχαμε την “παρατήρηση” του Σάκη για τις ανταλλαγές και την αποχώρηση του Λάμπρου.

  • Επεισόδιο 43 (23 Απριλίου 2017): Στο τεσσαρακοστό-τρίτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο μπύρες μπριζόλα με πατάτες και λαχανικά. Νικητές οι Μαχητές με 10-6. Στο κουίζ του επεισοδίου, έπαθλο ήταν διπλή μερίδα και νικήτρια ήταν η Σάρα.

  • Επεισόδιο 44 (24 Απριλίου 2017): ΠΑΡΤΙ ΕΝΩΣΗΣ – Στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, όλοι οι παίκτες πέρασαν μια όμορφη μέρα όπου είχαν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο, να ξυριστούν και να κουρευτούν, αλλά και να φάνε αρκετά. Η μέρα έκλεισε με διαγωνισμό καραόκε όπου ο κάθε παίκτης τραγούδησε και βαθμολογήθηκε από τους υπολοίπους για την απόδοσή του. Οι τρεις πρώτοι (Γιώργος Χ., Μάριος και Λάουρα) πέρασαν στον τελικό όπου ξανατραγούδησαν. Ο τελικός νικητής ήταν ο Γιώργος Χ. και το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν η επιστροφή του παίκτη στο πάρτι της ένωσης στο Survivor 2018.
    • Ο Γιώργος τραγούδησε την “Μπαλάντα του κυρ-Μέντιου“. Η μουσική ανήκει στον Λουκά Θάνο και οι στίχοι στον ποιητή Κώστα Βάρναλη. Η πρώτη ερμηνεία έγινε από τον Νίκο Ξυλούρη. Ο Γιώργος τραγούδησε τη διασκευή που έγινε από τον Νότη Σφακιανάκη.