Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor – Επεισόδια 30-34

Τα επεισόδια 30-34 του Survivor. Για όλα τα επεισόδια, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για άλλα βίντεο σχετικά με το παιχνίδι, όπως δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του νικητή, την υποδοχή στην Σκιάθο και άλλα, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

  • Επεισόδιο 30 (29 Μαρτίου 2017): Στο τριακοστό επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο την Επικοινωνία (μηνύματα από οικογένεια) αλλά και 1Kg ρύζι & 1Kg φακές. Νικητές οι Διάσημοι με 10-9. Στον τελικό αγωνίστηκαν ο Γιώργος και η Ευρυδίκη.

  • Επεισόδιο 31 (30 Μαρτίου 2017): ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ – Κατά την επιστροφή τους στην παραλία τους, οι Μαχητές είχαν ένα τροχαίο ατύχημα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στο επεισόδιο είδαμε την ενημέρωση για το ατύχημα των Μαχητών στους Διάσημους, την επίσκεψη του Σάκη στο νοσοκομείο αλλά και την περιγραφή των γεγονότων από τους ίδιους τους Μαχητές. Μετά το ατύχημα, η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι μιας και η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεπε να συνεχίσει, ενώ ο Μάριος παρέμεινε στο νοσοκομείο μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει.

  • Επεισόδιο 32 (2 Απριλίου 2017): Στο τριακοστό-δεύτερο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο ριζότο με μουρούνα. Νικητές οι Διάσημοι με 10-9. Ο Γιώργος δεν συμμετείχε στο αγώνισμα του επεισοδίου.

  • Επεισόδιο 33 (3 Απριλίου 2017): Στο τριακοστό-τρίτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο Merenda σε ψωμί. Νικητές οι Διάσημοι με 10-5. Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιάννης ψηφίστηκε να μετακινηθεί στην ομάδα των Μαχητών.

  • Επεισόδιο 34 (4 Απριλίου 2017): Στο τριακοστό-τέταρτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την ΑσυλίαΝικητές οι Διάσημοι με 10-9. Στον τελικό αγωνίστηκαν ο Γιώργος και η Ειρήνη. Η Ελισάβετ και ο Ορέστης κέρδισαν ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού ψηφίστηκαν οι Πάνος, Κωνσταντίνος (από Ελισάβετ) και Κώστας (από Ορέστη) ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση.