Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor – Επεισόδια 83-86

Τα επεισόδια 83-86 (συμπεριλαμβανομένου και του προημιτελικού) του Survivor. Για όλα τα επεισόδια, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για άλλα βίντεο σχετικά με το παιχνίδι, όπως δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του νικητή, την υποδοχή στην Σκιάθο και άλλα, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

  • Επεισόδιο 83 (27 Ιουνίου 2017): Ένα ξεχωριστό επεισόδιο μιας και οι παίκτες δεν κλήθηκαν να αγωνιστούν σε στίβο μάχης αλλά σε ένα ιδιαίτερο οικογενειακό κουίζ. Οι παίκτες έπρεπε να απαντήσουν σε ερωτήσεις, οι οποίες είχαν τεθεί ήδη στις μανάδες τους, και όποιος έδινε την ίδια απάντηση, έπαιρνε πόντο. Οι δύο παίκτες με τις περισσότερες σωστές απαντήσεις, πέρασαν στον τελικό και αυτοί ήταν οι Κωνσταντίνος και Κώστας. Ήρθαν αντιμέτωποι σε ένα αγώνισμα όπου έπρεπε να έχουν κλειστά τα μάτια και τελικός νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος. Το έπαθλο για τον νικητή, ήταν ένα αυτοκίνητο Peugeot 3008.

  • Επεισόδιο 84 (28 Ιουνίου 2017): Στο ογδοηκοστό-τέταρτο επεισόδιο οι παίκτες αγωνίστηκαν για Ασυλία, με έναν νικητή. Νικητής του ατομικού αγωνίσματος ήταν ο Μάριος. Αυτή η ασυλία ήταν διαφορετική από τις άλλες καθώς ο νικητής δεν έπαιρνε μόνο το μεγάλο έπαθλο της ημέρας, αλλά και μια απευθείας θέση στον ημιτελικό. Το έπαθλο που συνόδευε την ασυλία ήταν ένα ταξίδι στην Κούβα, τηλεόραση και κινητό.

  • Επεισόδιο 85 (2 Ιουλίου 2017): Στο ογδοηκοστό-πέμπτο επεισόδιο οι παίκτες αγωνίστηκαν για Ασυλία, με έναν νικητή. Νικητής του ατομικού αγωνίσματος ήταν ο Γιώργος. Αυτή η ασυλία ήταν διαφορετική από τις άλλες καθώς ο νικητής δεν έπαιρνε μόνο το μεγάλο έπαθλο της ημέρας, αλλά και μια απευθείας θέση στον ημιτελικό. Το έπαθλο που συνόδευε την ασυλία ήταν ένα ταξίδι στην Κούβα, τηλεόραση και κινητό.

  • Επεισόδιο 86 (3 Ιουλίου 2017): Το πρώτο μέρος του επεισοδίου συμπεριελάμβανε το ταξίδι του Γιώργου και του Μάριου στην Κούβα.
    Το δεύτερο μέρος ήταν live από την Αθήνα και ήταν ο προημιτελικός του παιχνιδιού. Κώστας και Κωνσταντίνος βρέθηκαν αντιμέτωποι στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού για το ποιος θα περνούσε στον ημιτελικό. Τελικά, ο Κωνσταντίνος πήρε τις περισσότερες ψήφους.