Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor – Επεισόδια 73-77

Τα επεισόδια 73-77 του Survivor. Για όλα τα επεισόδια, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για άλλα βίντεο σχετικά με το παιχνίδι, όπως δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του νικητή, την υποδοχή στην Σκιάθο και άλλα, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

  • Επεισόδιο 73 (11 Ιουνίου 2017): Στο εβδομηκοστό-τρίτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο διαμονή σε βίλα με δυνατότητα να κάνουν μπάνιο αλλά και να φάνε. Νικητές οι Μαχητές με 10-7.

  • Επεισόδιο 74 (12 Ιουνίου 2017): Στο εβδομηκοστό-τέταρτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο τα snack-pot της Knorr. Εκτός από τα snack-pot, οι νικητές είχαν τη δυνατότητα να μεταβούν αεροπορικώς στην Πούντα Κάνα, να δειπνήσουν και να κοιμηθούν εκεί και την επόμενη μέρα να απολαύσουν την Ανατολή του ηλίου κάνοντας βόλτα με αερόστατοΝικητές οι Διάσημοι με 10-7. (Σημείωση: Στο συγκεκριμένο αγώνισμα είχαμε τη θεαματική βουτιά/πτήση του Γιώργου 😛 )

  • Επεισόδιο 75 (13 Ιουνίου 2017): Στο εβδομηκοστό-πέμπτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο την Επικοινωνία (βίντεο-κλήση με οικογένεια + μηνύματα από φανς) αλλά και 1Kg ρύζι & 1Kg φακές. Ο Γιώργος επικοινώνησε με τη μητέρα του Ουρανία. Στο χώρο της επικοινωνίας, τους νικητές περίμεναν και διάφορα γαλακτοκομικά προϊόντα. Το συγκεκριμένο έπαθλο επικοινωνίας ήταν και το τελευταίο αυτής της κατηγορίας για τους παίκτες. Νικητές οι Διάσημοι με 10-8.

  • Επεισόδιο 76 (14 Ιουνίου 2017): Στο εβδομηκοστό-έκτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την ΑσυλίαΝικητές οι Μαχητές με 10-6. Η Ευρυδίκη κέρδισε ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού τέθηκαν αυτόματα οι Γιώργος Α. και Γιώργος Χ. ως υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αποχώρηση Γιώργου Χρανιώτη. Επίσης, στο συμβούλιο ανακοινώθηκε το 1 VS 4, όπου ο παίκτης των Διασήμων που δεν θα αποχωρούσε, θα έπρεπε να παίζει εναλλάξ με όλους τους παίκτες των Μαχητών σε κάθε παιχνίδι.

  • Επεισόδιο 77 (18 Ιουνίου 2017): Στο εβδομηκοστό-έβδομο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο το ηλεκτρικό ρεύμα στην παραλία για ένα βράδυ. Οι νικητές θα μπορούσαν να απολαύσουν ένα γεύμα με φως, να ζεστάνουν το φαγητό τους αλλά και να παίξουν virtual παιχνίδιαΝικητές οι Διάσημοι με 10-6.
    Γιώργος VS Μαχητών: Στο επεισόδιο τραυματίστηκε η Ευρυδίκη και ο Γιώργος αναγκάστηκε να παίξει μόνος του, κάνοντας 15 συνεχόμενους αγώνες και κερδίζοντας τους 10 από αυτούς.