Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor – Επεισόδια 58-62

Τα επεισόδια 58-62 του Survivor. Για όλα τα επεισόδια, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για άλλα βίντεο σχετικά με το παιχνίδι, όπως δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του νικητή, την υποδοχή στην Σκιάθο και άλλα, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

  • Επεισόδιο 58 (17 Μαΐου 2017): Στο πεντηκοστό-όγδοο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο την Επικοινωνία (sms με οικογένεια) αλλά και 1Kg ρύζι & 1Kg φακές. Νικητές οι Μαχητές με 10-5. Στο συμβούλιο του νησιού είχαμε την ανακοίνωση του Σάκη για τα παιχνίδια με τους Τούρκους και την αποχώρηση της Ελισάβετ.

  • Επεισόδια 59 & 60 (18 & 19 Μαΐου 2017): ΕΛΛΑΔΑ VS ΤΟΥΡΚΙΑ – Στα δύο αυτά επεισόδια, οι Έλληνες παίκτες και των δύο ομάδων ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αγωνιστούν ενάντια στους παίκτες του Τούρκικου Survivor, το οποίο γυριζόταν την ίδια περίοδο σε άλλες παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Η Ελλάδα την πρώτη μέρα έχασε με σκορ 10-7 και τη δεύτερη με 10-9 κάνοντας όμως μια πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση και τις δύο μέρες. Ο Γιώργος ήταν ο MVP της ομάδας μιας και είχε συνολικά 6/7 νίκες.
    Μετά το τέλος των αγωνισμάτων, Έλληνες και Τούρκοι παίκτες έφαγαν και γλέντησαν όλοι μαζί χορεύοντας και τραγουδώντας με τον Φαίδωνα.

  • Επεισόδιο 61 (21 Μαΐου 2017): Στο εξηκοστό-πρώτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο μια βόλτα με Καταμαράν τρώγοντας Goody’s. Νικητές οι Μαχητές με 10-7. Στην αρχή του επεισοδίου παρακολουθήσαμε και το Ελληνοτουρκικό γλέντι που έγινε μετά τους δύο αγώνες ενάντια στην Τουρκία.

  • Επεισόδιο 62 (22 Μαΐου 2017): Στο εξηκοστό-δεύτερο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο μετάβαση σε καταρράκτες του νησιού μέσα από τα μονοπάτια καβάλα σε άλογα και πικ-νικ δίπλα από τους καταρράκτες. Νικητές οι Διάσημοι με 10-7