Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor – Επεισόδια 5-9

Τα επεισόδια 5-9 του Survivor. Για όλα τα επεισόδια, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για άλλα βίντεο σχετικά με το παιχνίδι, όπως δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του νικητή, την υποδοχή στην Σκιάθο και άλλα, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

  • Επεισόδιο 5 (19 Φεβρουαρίου 2017): Στο πέμπτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο μέλι και τσουρέκια. Νικητές οι Μαχητές με 10-5. Στο κουίζ του επεισοδίου, έπαθλο ήταν μουσική για 24 ώρες και νικητής ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

  • Επεισόδιο 6 (20 Φεβρουαρίου 2017): Στο έκτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την Ασυλία. Νικητές οι Διάσημοι με 10-8. Ο Ορέστης και ο Πάνος κέρδισαν ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού ψηφίστηκαν οι Ειρήνη Α., Ελισάβετ Α. (από Ορέστη) και Κώστας (από Πάνο) ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

  • Επεισόδιο 7 (21 Φεβρουαρίου 2017): Στο έβδομο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο ψωμί με χαλβά. Νικητές οι Διάσημοι με 10-5.

  • Επεισόδιο 8 (22 Φεβρουαρίου 2017): Στο όγδοο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο μια ομελέτα. Νικητές οι Διάσημοι με 10-7. Στο συμβούλιο του νησιού, είχαμε την άφιξη του Γουίλι ως το νέο μέλος των Μαχητών, αλλά και την αποχώρηση της Ειρήνης Α.

  • Επεισόδιο 9 (26 Φεβρουαρίου 2017): Στο ένατο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο τυρόπιτες. Νικητές οι Διάσημοι με 10-8. Στο κουίζ του επεισοδίου, έπαθλο ήταν ένα κέικ με καφέ και νικητής ήταν ο Στέλιος.