Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor – Επεισόδια 10-14

Τα επεισόδια 10-14 του Survivor. Για όλα τα επεισόδια, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για άλλα βίντεο σχετικά με το παιχνίδι, όπως δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του νικητή, την υποδοχή στην Σκιάθο και άλλα, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

  • Επεισόδιο 10 (27 Φεβρουαρίου 2017): Στο δέκατο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την Ασυλία. Νικητές οι Διάσημοι με 10-9 με μια μεγάλη ανατροπή αφού βρέθηκαν να χάνουν με 6-0! Στον τελικό αγωνίστηκε ο Γιώργος με την Ειρήνη. Ο Κωνσταντίνος και ο Ορέστης κέρδισαν ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού ψηφίστηκαν οι Ελισάβετ Δ, Ελένη (από Κωνσταντίνο) και Ελισάβετ Α. (από Ορέστη) ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

  • Επεισόδιο 11 (28 Φεβρουαρίου 2017): Στο ενδέκατο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο burgers & hot-dogs. Νικητές οι Διάσημοι με 10-4.

  • Επεισόδιο 12 (1 Μαρτίου 2017): Στο δωδέκατο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο κεφτεδάκια και πατάτες. Νικητές οι Μαχητές με 10-6. Στο συμβούλιο του νησιού είχαμε την αποχώρηση της Ελισάβετ Δ.

  • Επεισόδιο 13 (5 Μαρτίου 2017): Στο δέκατο-τρίτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν έχοντας ως έπαθλο pizza. Νικητές οι Διάσημοι με 10-6.

  • Επεισόδιο 14 (6 Μαρτίου 2017): Στο δέκατο-τέταρτο επεισόδιο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την Ασυλία. Νικητές οι Διάσημοι με 10-3. Ο Ορέστης και η Σάρα κέρδισαν ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού ψηφίστηκαν οι Ελισάβετ Α, Ειρήνη (από Ορέστη) και Γουίλι (από Σάρα) ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση.