Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο περιοδικό People – Συνέντευξη & Φωτογράφιση – 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η συνέντευξη του Γιώργου για το περιοδικό People” κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” στις 24 Αυγούστου 2017. Στη συνέντευξη, ο Γιώργος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πήγε στο Survivor, για το παιδικό του όνειρο να γίνει παιδίατρος, τα ποδοσφαιρικά του χρόνια αλλά και την επόμενη πρόκληση και στόχο του, τη δημιουργία οικογένειας.

Η συνέντευξη δόθηκε στον Μαρίνο Βυθούκλα και η φωτογράφιση έγινε από τον Στέφανο Παπαδόπουλο.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αποσπάσματα της συνέντευξης αλλά και όλη τη συνέντευξη σε βίντεο. Επίσης, τις τελικές φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν στην έντυπη έκδοση.

Πλέον ζω στην Αθήνα και το πρόγραμμά μου είναι γεμάτο. Κοιμάμαι αργά και ξυπνάω νωρίς, καθώς έχω πολλές συναντήσεις επαγγελματικής φύσης. Θα βρίσκομαι στην Αθήνα σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι πως μου λείπει η Σκιάθος, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και το ψάρεμα“.

Φοβάμαι μόνο τον Θεό. […] [Το 2009] ένα αυτοκίνητο παραβίασε το “Stop” και έπεσε πάνω μου. Δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Ευτυχώς γλίτωσα, μόνο με κάποιες γρατσουνιές. Πιστεύω στον Θεό και στη δύναμη που αντλώ μέσα από την πίστη μου. Τα κομποσκοίνια μου δεν πρόκειται να τα βγάλω από πάνω μου. Δεν τα φίλησα ποτέ με το σκεπτικό αν θα με κρίνουν ή όχι, ούτε για να επιδείξω κάτι. Αισθάνομαι ήρεμος και καλά με τον εαυτό μου. Πριν κοιμηθώ, κάνω πάντα το σταυρό μου, ενώ το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι το πρωί είναι τι θα συμβεί την καινούρια μέρα που ξημερώνει“.