Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο θέατρο Coronet για την παράσταση “Το πρώτο μας πάρτυ” – 9 Ιανουαρίου 2018

Στο θέατρο Coronet βρέθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2018 ο Γιώργος μαζί με φίλους για να παρακολουθήσει την παράσταση μιούζικαλ “Το πρώτο μας πάρτυ”. Ανάμεσα στους φίλους ήταν ο Μπο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Σταύρος Μαυρουδής, η Βασιλική Νταντά και άλλοι.

Η συγκεκριμένη παράσταση αποτελούσε μια έξτρα παράσταση από το κανονικό προγραμματισμό του θεάτρου και έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 παραστάσεων του μιούζικαλ. Σκοπό είχε τη συγκέντρωση χρημάτων (αντί εισιτηρίου) για την Άσπα Μπόγρη, το κορίτσι που πυροβόλησε ο πατέρας της εξ επαφής στο κεφάλι, ώστε να αγοραστεί το όχημα που χρειάζεται για τις μετακινήσεις της.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης έκανε ο Μάκης Δελαπόρτας κι εκτός του ιδίου, τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές αποτελούν οι Δάκης, Μπέσσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάκης Τζορντανέλλι και άλλοι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από την παράσταση καθώς και τις δηλώσεις του Γιώργου στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί. Ο Γιώργος μιλάει για το πρώτο του πάρτι, το πρώτο του φιλί, τη φωτογράφιση στο Down Town, το επόμενο Survivor που ξεκινούσε σύντομα και άλλα.

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ