Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη φιλανθρωπική εκδήλωση για τη στήριξη οικογενειών με παιδιά που πάσχουν από καρκίνο – 23 Δεκεμβρίου 2017

Με σύνθημα «Κολυμπάμε με τους Ο.Υ.Κ. για τους δικούς μας μικρούς ήρωες, γιατί ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ» , ο Γιώργος έδωσε το παρόν σε μια πολύ ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017, στη Λεμεσό, η οποία είχε ως σκοπό τη στήριξη των οικογενειών με παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία και καρκίνο.

Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης ανήκε στον Κύπριο δημοσιογράφο Λουκά Φουρλά, ο οποίος από προσωπική εμπειρία γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτές οι οικογένειες, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά. Ο ίδιος ο κ. Φουρλάς σε δηλώσεις του, έδωσε την υπόσχεση ότι αυτή η εκδήλωση θα γίνει θεσμός και θα γίνεται κάθε χρόνο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατά μήκος του παραλιακού μετώπου στη Λεμεσό, όπου βατραχάνθρωποι της Ο.Υ.Κ. κολύμπησαν περίπου ένα χιλιόμετρο στα παγωμένα νερά δηλώντας τη στήριξή τους στον σκοπό. Ο κ. Φουρλάς κολύμπησε μαζί με τους Ο.Υ.Κ αλλά και τον δήμαρχο Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, για να διαδώσουν το μήνυμα στήριξης.

Ο Γιώργος δε δίστασε ούτε στιγμή να δώσει το παρόν στην εκδήλωση, αφού όπως λέει ο ίδιος ο κ. Φουρλάς ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του και τον ευχαρίστησε μέσω ενός τουίτ στον προσωπικό του λογαριασμό: “Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιώργο Αγγελόπουλο, Ντάνο, για το γεγονός ότι θα βρίσκεται δίπλα μας το Σάββατο στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τις οικογένειες των παιδιών που βρίσκονται στο παιδοογκολογικό. Ανταποκρίθηκε αμέσως θετικά σε ένα δικό μου κάλεσμα και τον ευχαριστώ.

Ο Γιώργος, ο οποίος είχε φτάσει στην Κύπρο μερικές μέρες νωρίτερα, επισκέφτηκε μαζί με τον κ. Φουρλά το παιδοογκολογικό όπου πέρασε χρόνο με τα παιδιά. Ο ίδιος στις δηλώσεις του συνεχάρη τον κ. Φουρλά για αυτή την πρωτοβουλία αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο “κολύμπι της Ελπίδας” και ανέφερε ότι αυτά τα παιδιά χρειάζονται καθημερινή στήριξη. Αυτή η εκδήλωση, αφού θα γίνει θεσμός, είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να γίνει αυτή η στήριξη πιο ενεργή.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος, με τη σύζυγό του αλλά και τον γιο του, ο οποίος είναι ΑΜΕΑ. Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Φουρλά για αυτή την ενέργεια με ένα τουίτ στον προσωπικό του λογαριασμό και μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον γιο του Κωνσταντίνο, τη σύζυγό του, τον κ. Φουρλά και τον Γιώργο.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ και με την υποστήριξη της CYTA.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις/ρεπορτάζ από την εκδήλωση καθώς και φωτογραφίες του Γιώργου μαζί με φανς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τις μοιράστηκαν στα social media. Ευχαριστούμε πολύ όλους!

ΒΙΝΤΕΟ

  • Δηλώσεις – Ρεπορτάζ

  • Βίντεο από φανς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ