Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην τηλεοπτική σειρά “Το Τατουάζ”

Ο Γιώργος ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Alpha “Το Τατουάζ” στις 19 Ιανουαρίου 2018 σε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”, ενώ όπως ειπώθηκε στην εκπομπή “Happy Day”, οι υπογραφές για τη συμμετοχή του Γιώργου έπεσαν μόλις μία ώρα πριν ο Γιώργος βγει στον αέρα για την ανακοίνωση.

Αν και οι υπογραφές έπεσαν ανήμερα της ανακοίνωσης, η πρόταση έγινε από το καλοκαίρι και υπήρχε αρκετή σκέψη μέχρι να παρθεί η τελική η απόφαση. Απόφαση που επίσης ήρθε μετά από αρκετές πρόβες (2 μήνες τουλάχιστον) μαζί με τους σκηνοθέτες και συνεργάτες της σειράς, ώστε να είναι όλοι σίγουροι και, κυρίως, ο ίδιος ο Γιώργος ότι θα μπορεί να φέρει εις πέρας αυτό που θα του ανατεθεί αξιοπρεπώς.

Επίσημα οι πρόβες ξεκίνησαν στις 23 Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με φωτογραφία που μοιράστηκαν και ο Ανδρέας Γεωργίου αλλά και ο Γιώργος στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Το πρώτο επεισόδιο όπου εμφανίστηκε ο Γιώργος, θα μεταδόθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2018.

Σχετικά με τον ρόλο: Ο Γιώργος υποδύεται τον Στέφανο Λαμπίρη, έναν γοητευτικό άντρα ο οποίος κατάγεται από τον Βόλο και φτάνει στα Μετέωρα, όπου ψάχνει να νοικιάσει ένα μαγαζί μπαίνοντας στη ζωή της Όλγας (Κατερίνα Γερονικολού) και του Σάκη (Λάζαρος Βασιλείου) αρχικά και κατ’επέκταση και άλλων πρωταγωνιστών της σειράς. Ο πραγματικός σκοπός του Στέφανου δεν φανερώνεται από την αρχή αλλά σταδιακά, κυρίως μέσω σκηνών flashback με τον αδελφό του, Δημήτρη. Ο ίδιος ο Γιώργος ανέφερε ότι ο χαρακτήρας του κρύβει ένα οικογενειακό δράμα….

Παρακάτω μπορείτε να βρίσκετε ό,τι θα σχετίζεται με τη σειρά σε σχέση με τον Γιώργο. Θα προσπαθούμε να ενημερώνουμε τη σελίδα όσο πιο πολύ και όσο καλύτερα και ταχύτερα μπορούμε όταν θα υπάρχει νέο υλικό. Stay tuned!

Η σειρά προβάλλεται στον Alpha Ελλάδος
κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Πέμπτη στις 21:50!
Alpha Κύπρου: Δευτέρα – Πέμπτη στις 21:15!


BINTEO

  1. Αφιέρωμα μέχρι επεισόδιο 92
  2. Σκηνές Γιώργου
  3. Τρέιλερ επόμενων επεισοδίων, που περιλαμβάνουν τον Γιώργο
  4. Γυρίσματα & Backstage (coming soon)
  5. Συνεντεύξεις & Δηλώσεις Γιώργου σχετικές με Τατουάζ
  6. Συνεργάτες του “Τατουάζ” & φίλοι μιλάνε για Γιώργο και/ή συμμετοχή του στη σειρά

Credits σειράς