Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Μαντάμ Σουσού” – 31 Οκτωβρίου 2017

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Μαντάμ Σουσού” στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2017 ο Γιώργος. Εκεί παρευρέθη πλήθος διάσημων από όλους τους χώρους – πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί – για να απολαύσουν την πρεμιέρα.

Μιλώντας στις κάμερες, ο Γιώργος αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό σποτ που έκανε για την καμπάνια Love Chain του οίκου Christian Dior λίγες μέρες πριν, το Αμερικανικό Survivor και άλλα.

Πολλές φωτογραφίες από την βραδιά ανέβηκαν σε προσωπικούς λογαριασμούς στα social media αλλά και στα διάφορα sites που κάλυψαν το λαμπερό event. Μια όμορφη αναφορά γίνεται από το Cosmopoliti, όπου ο Βασίλης Νάτσιος γράφει ότι ο Γιώργος μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Στην συγκεκριμένη παράσταση της κωμωδίας του Δημήτρη Ψαθά πρωταγωνιστούσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομότιτλο ρόλο, με συμπρωταγωνιστές τους Άλκη Κούρκουλο (Μηνάς Καντακουζηνός) και Κώστα Κόκλα (Παναγιωτάκης). Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Κακλέας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Εκτός από τις τυπικές δηλώσεις, μια μεγαλύτερη συζήτηση έκανε με τον Νίκο Μηλιόγλου, το δημοσιογράφο της εκπομπής “Εδώ”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

  • Εκπομπή “Εδώ”

  • Δηλώσεις σε κάμερες