Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή “The Λούης Night Show” – 27 Οκτωβρίου 2017

Στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη, “The Λούης Night Show“, βρέθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2017 (γύρισμα εκπομπής στο Σατυρικό Θέατρο), η οποία προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου στις 27 Οκτωβρίου 2017.

Ο Γιώργος αν και εμφανώς αγχωμένος στην αρχή λόγω της παρουσίας του τεράστιου κοινού που ζητωκραύγαζε, η απίστευτη αίσθηση χιούμορ του παρουσιαστή τον έκανε να “λυθεί”. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο Survivor, την καθημερινότητα του, τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται, ενώ προέβη και σε πιο juicy αποκαλύψεις. Τα διαφορά διαδραστικά παιχνίδια με το κοινό αποτέλεσαν το αποκορύφωμα της εκπομπής με τους περισσότερους να μην μπορούν να κρατηθούν από τα γέλια.

Η χημεία των δύο ανδρών ήταν έκδηλη εξαρχής με τον ίδιο τον Γιώργο να εκφράζει το παράπονο πως η εκπομπή τελειώνει τόσο νωρίς!

Δείτε παρακάτω τα μέρη της εκπομπής με τον Γιώργο καθώς και φωτογραφίες από το γύρισμα και βίντεο που μοιράστηκαν όσοι βρέθηκαν στο Σατυρικό Θέατρο και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν ολόκληρη την εκπομπή, η οποία συμπεριλαμβάνει και το σατυρικό κομμάτι στην αρχή από τον Λούη, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

ΒΙΝΤΕΟ

  • Η συνέντευξη

  • Trailer εκπομπής

  • Backstage

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ