Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει στο Travel Girl

Στις 16 Αυγούστου 2017 η δημοσιογράφος Μαρκέλλα Σαράιχα από την ταξιδιωτική ιστοσελίδα Travel Girl, ταξίδεψε στην Σκιάθο όπου και συνάντησε τον Γιώργο για μια συνέντευξη. Στο πρώτο μέρος που κοινοποιήθηκε στις 18 Αυγούστου, το θέμα είναι τα θαλάσσια σπορ ενώ στο δεύτερο μέρος (30 Αυγούστου) τα secret places του νησιού.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα βίντεο της συνέντευξης και φωτογραφίες καθώς και τον σχολιασμό από την Μαρκέλλα και την εκπομπή του “Ε”, Summer Weekend, στην οποία και συμμετέχει. Σχολιάστηκαν και τα δύο μέρη της συνέντευξης και οι εκπομπές μεταδόθηκαν στις 20 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.
Διαβάστε ολόκληρα τα κείμενο της συνέντευξης και δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Travel Girl [Α’ Μέρος] [Β’ Μέρος]

Μπορεί να μην παρακολούθησα το Survivor και τον χαμό που έγινε γύρω από το όνομά του, αυτό όμως που είδα με το που πάτησα το πόδι μου εκεί, είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει άστρο. Κι αυτό δε χρειάζεται να είσαι στον καλλιτεχνικό χώρο για να το έχεις. Γεννιέσαι με αυτό κι ο Ντάνος το σίγουρο είναι ότι το έχει!

1ο Μέρος – Θαλάσσια Σπορ

  • Συνέντευξη (λόγω του ότι υπάρχει πρόβλημα στον ήχο, η απομαγνητοφώνηση υπάρχει στο Travel Girl)

  • Ο Γιώργος εν ώρα εργασίας

  • Σχολιασμός στην εκπομπή Summer Weekend

2ο Μέρος – Σκιάθος

Λόγω κακού ήχου στην πρώτη απόπειρα της συνέντευξης στην Σκιάθο στο σκάφος του Γιώργου, η συνέντευξη επαναλείφθηκε στην Αθήνα, στο Cocomat στο Κολωνάκι. Η Μαρκέλλα ανέβασε και τα δύο βίντεο.

  • Σχολιασμός στην εκπομπή Summer Weekend