Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει στο Down Town Ελλάδας – 17 Αυγούστου 2017

Η συνέντευξη του Γιώργου για το Down Town” Ελλάδας κυκλοφόρησε στις 17 Αυγούστου 2017. Στη συνέντευξη, ο Γιώργος μιλάει για το πόσο ευγνώμων είναι με όλα όσα του συνέβησαν τους τελευταίους μήνες και την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο, για το αν θέλει να κάνει οικογένεια, για τον πατέρα του και άλλα.

Η συνέντευξη δόθηκε στην Φανή Πλατσατούρα και η φωτογράφιση έγινε από τον Νίκο Κόκκα στο Private House του Island Athens Rivera και στο Yabanaki Resort στη Βάρκιζα στις 9 Αυγούστου 2017.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αποσπάσματα της συνέντευξης αλλά και όλη τη συνέντευξη σε βίντεο. Επίσης, τις τελικές φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν στην έντυπη έκδοση και backstage φωτογραφίες. Για περισσότερες φωτογραφίες με φανς μπορείτε να δείτε εδώ.

Μέσα σου έχει τελειώσει πια το Survivor;
[…] Ο λόγος που δεν έχει τελειώσει μέσα μου είναι γιατί κάνω ακόμα την αυτοκριτική μου: τι λάθη έκανα, αν αδίκησα κάποιον, τι έμαθα από όλο αυτό. Σίγουρα έμαθα ότι η υπομονή αξίζει. Ναι, θα μπορούσα να γίνω μαλλιά κουβάρια με όλους. Δεν το έκανα γιατί ήξερα ότι αυτό δεν θα έβγαζε πουθενά. Πρόσεξε όμως. Η υπομονή δε σημαίνει απαραίτητα αδυναμία.

Διαβάζεις όσα γράφονται για σένα, θετικές και αρνητικές κριτικές;
Με έχει εντυπωσιάσει το πώς κάποιοι μιλάνε για μένα λες και πριν το Survivor δεν υπήρχε ζωή. Ας χαλαρώσουμε! Ζούσα και πριν το Survivor! Επίσης, δεν μπήκα σε κανένα παιχνίδι για να λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα, ούτε ήθελα να αυτοκτονήσω και αυτό το παιχνίδι ήταν η σωτηρία μου.

  • Η συνέντευξη…

  • Βίντεο από τη σελίδα giorgos_aggelopoulos_love