Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει στον “Sfera 102.2” και στη Ναταλία Γερμανού – 13 Νοεμβρίου 2017

Στις 13 Νοεμβρίου 2017, ο Γιώργος βρέθηκε στα στούντιο του Sfera 102.2 όπου και έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού, η οποία τον παρακολουθούσε και τον στήριζε από την πρώτη στιγμή στο Survivor.

Οι δυο τους είχαν μια πάρα πολύ χαλαρή και όμορφη κουβέντα μιλώντας για όλα. Ο Γιώργος για ακόμα μία φορά ευχαρίστησε όλες τις σελίδες που τον στηρίζουν στα social media και τους φανς για όλα όσα κάνουν για εκείνον, στέλνοντας την αγάπη του ❤

Άξιο αναφοράς, η μουσική επιμέλεια της εκπομπής την οποία είχε αποκλειστικά ο Γιώργος με τραγούδια και καλλιτέχνες που αγαπάει. Επειδή ο Sfera παίζει μόνο ελληνική μουσική, δεν μπόρεσε να έχει και ξένες επιλογές.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη. Επίσης, θα βρείτε τα live βίντεο που έκαναν ο Γιώργος και ο Sfera κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, το promo της συνέντευξης, τις δηλώσεις του Γιώργου και της Ναταλίας πριν τη συνέντευξη καθώς και φωτογραφίες από το στούντιο.

Μια δεύτερη μίνι συνέντευξη ενώ βρισκόταν στο στούντιο έγινε και για την εκπομπή της Ναταλίας στην τηλεόραση, “Επιτέλους ΣΚ“. Η συγκεκριμένη μεταδόθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2017 και μετά τη συνέντευξη, υπήρξε και σχολιασμός της συνέντευξης του Γιώργου στο περιοδικό “ΟΚ”. Το βίντεο βρίσκεται επίσης στο τέλος της σελίδας.

Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, τα τραγούδια αφαιρέθηκαν από το βίντεο της συνέντευξης, αλλά μπορείτε να βρείτε παρακάτω όλους τους τίτλους των τραγουδιών που επιλέχθηκαν (μαζί με τα αντίστοιχα βίντεο) από τον Γιώργο.

 1. Παλιόκαιρος – Πασχάλης Τερζής
 2. Τα σχοινιά σου – Παντελής Παντελίδης
 3. Δυο ψέματα – Αντώνης Ρέμος
 4. Πέρασε ο καιρός – Βασίλης Καράς
 5. Για χίλιους λόγους – Νίκος Οικονομόπουλος
 6. Το λάθος – Μελίνα Ασλανίδου
 7. Πού να εξηγώ – Αντώνης & Γιάννης Βαρδής
 8. Κάποια ξενυχτάει – Βασιλική Νταντά
 9. Ψέματα – Κωνσταντίνος Αργυρός
 10. Ορκίζομαι – Αντύπας
 11. Έχει να κάνει – Νότης Σφακιανάκης feat. Βο
 12. Σ’αυτήν να πας – Ειρήνη Παπαδοπούλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

 • Promo

 • Δηλώσεις πριν τη συνέντευξη (αποσπάσματα από “Φτιάξε καφέ” & “Φωλιά των Κου Κου”

 • Live από social media στην αρχή της συνέντευξης

 • Συνέντευξη στο “Επιτέλους ΣΚ”