Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει στα “Παραπολιτικά” – 27 Οκτωβρίου 2017

Σε ένα από τα παλιά του λημέρια βρέθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2017 ο Γιώργος, στο γήπεδο του Εθνικού Αστέρα στην Καισαριανή. Εκεί είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια (2006-2009) με τη φανέλα της ομάδας όταν ήταν ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Στο γήπεδο συνάντησε τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, με την οποία έκανε μια συνέντευξη για το ένθετο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά“. Μέχρι το τέλος της συνέντευξης, στον χώρο κατέφτασαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προπόνησή τους, οι οποίοι συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τον Γιώργος, ο οποίος με τη σειρά του ήταν πολύ χαρούμενος που τους γνώρισε.

Ένα μέρος της συνέντευξης κυκλοφόρησε με την έντυπη έκδοση της εφημερίδας στις 27 Οκτωβρίου, ενώ τις επόμενες μέρες ανέβηκε ολόκληρη η συνέντευξη σε βίντεο, στο επίσημο σάιτ της εφημερίδας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη μέρα που έγινε η συνέντευξη στο γήπεδο αλλά και ολόκληρη τη συνέντευξη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

  • Η συνέντευξη

  • Trailer συνέντευξης & backstage

  • Από το ένθετο Secret – Έντυπη έκδοση

View this post on Instagram

Από τη συνέντευξη του Γιώργου στο "Secret Life" που κυκλοφορεί με τα "Παραπολιτικά"… ~ "Δεν με έχει αλλάξει καθόλου σαν Γιώργο [αυτό που βιώνω σημερα]. Είμαι ο ίδιος που ήμουν πριν, με τα ίδια μυαλά. Σαφώς έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου, όχι όμως ο χαρακτήρας μου και τα πιστεύω που έχω σαν άνθρωπος. Ούτε και η συμπεριφορά μου προς τους ανθρώπους. Έβαζα και βάζω πάνω από όλα τις ανθρώπινες σχέσεις, απλά τώρα είναι μεγαλύτερο το μέγεθος. Αισθάνομαι καλά, όμως, είτε είμαι ανάμεσα σε πέντε άτομα είτε ανάμεσα σε εκατό". ~ "Μια πρόταση προέκυψε πρόσφατα [για εκπομπή]. Με τον ΣΚΑΪ δεν έχω συμβόλαιο. Έχω το δικαίωμα να κάνω εκπομπή όπου θέλω, αλλά θα πρέπει να το δω ήρεμα και αναλυτικά και να δω αν μπορώ να το κάνω καλά. Επίσης, ετοιμάζω κάτι στη Σκιάθο που θα έχει σχέση με παιδάκια. Πρόκειται για ένα all year camp, ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης που θα αφορούν τον αθλητισμό και πολλά ακόμα. Δεν θέλω να κάνω πολλά πράγματα. Θέλω δυο-τρία και να τα κάνω σωστά". ~ Αυτά και άλλα λέει ο Γιώργος στην @spiridoulatriantou ! Σήμερα στα "Παραπολιτικά" ! #ντανος #danos #ntanos #aggelopoulos #giorgosaggelopoulos #γιωργος #αγγελοπουλος #teamaggelopoulos #teamdanos #survivor #survivor2017 #survivorGR #winner #interview #parapolitika

A post shared by Giorgos Aggelopoulos News (@giorgosaggelopoulos_news) on