Οι σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 185 – 194

Την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά “Το Τατουάζ” ως Στέφανος Λαμπίρης (αργότερα αποκαλύπτεται πως το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Αναστασίου) έκανε ο Γιώργος στις 8 Φεβρουαρίου 2018 και στο επεισόδιο 106. Από εκεί και έπειτα, εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια της σειράς, με την ιστορία του να ξετυλίγεται και να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά το τι κρύβει αυτός ο ρόλος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σκηνές του Γιώργου για τα επεισόδια 185 με 194.

 • Επεισόδια 185 & 186 – 21 Μαΐου 2018: Ο Στέφανος ενημερώνει τη Νικόλ, αλλά και την Όλγα, πως είναι πια και επισήμως ο μπαμπάς της Αλκυόνης, κάτι το οποίο χαροποιεί και τις δύο. Η Όλγα ανησυχεί για τον Σάκη και τι μπορεί να κάνει, μετά τις απειλές του και προς το πρόσωπο της Λήδας, και ο Στέφανος την προσκαλεί να μείνει μαζί του για λίγες μέρες για να νιώθει πιο ασφαλής. Στο μεταξύ, ένας άγνωστος πλησιάζει την Αλκυόνη έξω από το σχολείο, λέγοντάς της πως τον έστειλε ο Στέφανος, μιας και ούτε εκείνος αλλά ούτε η κυρία Θεοδώρα μπορούν να έρθουν να την πάρουν.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 187 & 188 – 22 Μαΐου 2018: Ο Στέφανος προλαβαίνει την Αλκυόνη πριν φύγει με τους άγνωστους άντρες και στη συνέχεια πάει αμέσως στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό. Υποπτεύεται ότι πίσω από αυτό βρίσκεται ο Σάκης, αλλά μετά από μια συνάντηση μαζί του, πείθεται πως δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Στο μεταξύ, η Όλγα μετακομίζει στο σπίτι του Στέφανου για να νιώθει πιο ασφαλής και φαίνεται να έρχεται πιο κοντά με τον Στέφανο. Η Νικόλ μαθαίνει για αυτή τη συγκατοίκηση και εκφράζει τη ζήλια της μέσω τηλεφώνου στον Στέφανο.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 189 & 190 – 24 Μαΐου 2018: Η Όλγα ανακοινώνει στον Στέφανο πως θα πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι της, αφού ο Σάκης έχει μετανιώσει για αυτά που είπε και δεν αποτελεί πια απειλή, Ο Στέφανος της λέει ότι νιώθει άσχημα για αυτό που έκανε, μιας και ο αδελφός του δεν πρόκειται να επιστρέψει.
  Στο μεταξύ, στη Νικόλ δεν αρέσει καθόλου η συγκατοίκηση Στέφανου-Όλγας και αρχίζει να δείχνει ότι ζηλεύει, ενώ φτάνει και στα Μετέωρα για να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με την Όλγα. Η Όλγα φεύγει οριστικά από το σπίτι του Στέφανου, χωρίς όμως να του λέει για τη συνάντησή της με τη Νικόλ, η οποία κάνει έκπληξη στον Στέφανο.
  Ο Άλεξ αναγνωρίζει την Αλκυόνη ανάμεσα στις φωτογραφίες που του δείχνει η Τατιάνα σχετικά με το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και ενημερώνει άμεσα τον Στέφανο, αφού ανησυχεί και ο ίδιος για τη Λήδα. Ο Στέφανος αναστατωμένος ενημερώνει την Όλγα και έτσι επιστρέφει μαζί με τη Λήδα άμεσα στο σπίτι του.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 191 & 192 – 28 Μαΐου 2018: Η Νικόλ συνεχίζει να δείχνει τη ζήλια της για την παραμονή της Όλγας στο σπίτι του Στέφανου. Ο Στέφανος από τη μεριά του, της εξηγεί τον πολύ σοβαρό λόγο για τον οποίο εξακολουθεί να μένει μαζί του και της ξεκαθαρίζει για ακόμα μία φορά πως δεν του αρέσουν οι ζήλιες. Αργότερα, η Νικόλ χάνει τη δουλειά της. Σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, Στέφανος, Όλγα, Νικόλ και Αλκυόνη τρώνε όλοι μαζί στο σπίτι του Στέφανου. Ο Στέφανος αντιλαμβάνεται ότι κάτι έχει παιχτεί ανάμεσα σε Νικόλ και Όλγα και αναγκάζει την Όλγα να του πει τι ακριβώς. Όταν τα ακούει δεν δείχνει και πολύ ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά της Νικόλ ενώ ταυτόχρονα δεν αρνείται πως δικαίως η Νικόλ ανησυχεί.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 193 & 194 – 29 Μαΐου 2018: Ο Στέφανος ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της Νικόλ, καταφέρνει με μαεστρία να την κάνει να ομολογήσει τη συνάντηση με την Όλγα, χωρίς να εκθέσει την Όλγα ότι του έχει μιλήσει ήδη. Της τονίζει ότι δεν του άρεσε αυτό που έκανε, ενώ στη συνέχεια είναι πολύ ψυχρός μαζί της. Σε μια συζήτηση με την Όλγα, ο Στέφανος της λέει πως έχει κοιτάξει για να βρει μια δουλειά στον Σάκη, νιώθοντας άσχημα που έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του, μιας και ο αδελφός του δε θα γυρίσει πίσω.
  Στο μεταξύ, ένας άγνωστος παρακολουθεί το σπίτι του Στέφανου και εκείνος τον βλέπει καθώς φεύγει. Προσποιείται ότι δεν τον είδε και επιστρέφει καλώντας την αστυνομία. Η αστυνομία τον συλλαμβάνει, αλλά τελικά δεν έχει κάποια σχέση με το κύκλωμα, κάτι που καθησυχάζει και τον Στέφανο, αλλά και τον Άλεξ.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ