Οι σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 175 – 184

Την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά “Το Τατουάζ” ως Στέφανος Λαμπίρης (αργότερα αποκαλύπτεται πως το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Αναστασίου) έκανε ο Γιώργος στις 8 Φεβρουαρίου 2018 και στο επεισόδιο 106. Από εκεί και έπειτα, εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια της σειράς, με την ιστορία του να ξετυλίγεται και να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά το τι κρύβει αυτός ο ρόλος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σκηνές του Γιώργου για τα επεισόδια 175 με 184.

  • Επεισόδια 175 & 176 – 8 Μαΐου 2018: Ο Σάκης, θέλοντας να εκδικηθεί τον Στέφανο, βάζει φωτιά στο μαγαζί του. Η πυροσβεστική προλαβαίνει να σβήσει τη φωτιά σχετικά έγκαιρα και τον ενημερώνει ότι πρόκειται για εμπρησμό. Ο Στέφανος υποψιάζεται αμέσως τον Σάκη, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού. Ο Στέφανος τον ενημερώνει για αυτό και του ζητάει να συναντηθούν, αλλιώς θα στείλει το υλικό στην αστυνομία. Σε άλλες στιγμές, η Αλκυόνη – λόγω του παρελθόντος με τη μητέρα της – ανησυχεί και κάνει οικονομία, αποταμιεύοντας ό,τι χρήματα της δίνει ο Στέφανος για το σχολείο. Όταν ο Στέφανος το καταλαβαίνει, προσπαθεί να της εξηγήσει ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάται τόσο πολύ και πως όλα είναι καλά.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

  • Επεισόδια 177 & 178 – 10 Μαΐου 2018: Ο Στέφανος με την Αλκυόνη κανονίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την Αλκυόνη να ζητάει να πάει και η Νικόλ μαζί τους αλλά και να διαλέγει τον τόπο προορισμού, την Αίγινα. Η Νικόλ υπογράφει επιτέλους το διαζύγιο με τον Ιωσήφ και ενημερώνει τον Στέφανο, ο οποίος χαίρεται που αυτή η ιστορία τελείωσε. Επίσης, ο Άλεξ προσκαλεί τον Στέφανο στο γάμο της αδελφής του. Στο τέλος του επεισοδίου, ο Στέφανος διαβάζει το γράμμα της Αλκυόνης προς τη μητέρα της και συγκινείται.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

  • Επεισόδια 179 & 180 – 14 Μαΐου 2018: Η Αλκυόνη αναρωτιέται αν ο Στέφανος έχει στείλει το γράμμα που έγραψε στη μαμά της και τη διαβεβαιώνει ότι το έκανε. Η Ελπίδα διαβάζει το γράμμα και συγκινείται, ενώ ο Στέφανος την ενημερώνει ότι σύντομα θα πάει να τη δει. Σε σχέση με τη Νικόλ, ο Στέφανος συνεχίζει να έχει επαφή μαζί της μέσω τηλεφώνου αφού εκείνη βρίσκεται στο Λονδίνο.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

  • Επεισόδια 181 & 182 – 15 Μαΐου 2018: Ο Στέφανος πάει τελικά μόνος του στην Αίγινα για τον γάμο της Αφροδίτης, αφού η Αλκυόνη θα πάει εκδρομή και δε θα μπορέσει να τον συνοδεύσει. Πριν φτάσει στην Αίγινα, επισκέπτεται την Ελπίδα για να δει πώς πάει αλλά και για να της ζητήσει να αναγνωρίσει και επίσημα την Αλκυόνη ως δική του κόρη για να έχει έναν πατέρα. Η Ελπίδα δεν του το αρνείται, αφού όπως λέει η Αλκυόνη τον βλέπει ήδη σαν τον πατέρα της. Στην Αίγινα, ο Στέφανος γνωρίζει και την υπόλοιπη οικογένεια Μελά και όλοι πια περιμένουν τη νύφη στην εκκλησία.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

  • Επεισόδια 183 & 184 – 17 Μαΐου 2018: Στην αρχή του επεισοδίου είχαμε τον γάμο της Αφροδίτης και του Γρηγόρη, ο οποίος τελικά δεν έγινε και ο Στέφανος επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τον Άλεξ, την Όλγα και τη Μαρίνα. Αργότερα, πήγε για φαγητό με την Όλγα όπου είχαν σαν θέμα συζήτησης τον γάμο. Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Στέφανος συναντήθηκε και με την Ελπίδα, όπου οι δυο τους πήγαν σε συμβολαιογράφο για να υπογράψουν τα χαρτιά και να γίνει ο Στέφανος επίσημα κηδεμόνας της Αλκυόνης. Το επεισόδιο τελειώνει με τον Στέφανο να ενημερώνει την Αλκυόνη ότι είναι πλέον και επίσημα ο μπαμπάς της.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ