Οι σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 165 – 174

Την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά “Το Τατουάζ” ως Στέφανος Λαμπίρης (αργότερα αποκαλύπτεται πως το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Αναστασίου) έκανε ο Γιώργος στις 8 Φεβρουαρίου 2018 και στο επεισόδιο 106. Από εκεί και έπειτα, εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια της σειράς, με την ιστορία του να ξετυλίγεται και να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά το τι κρύβει αυτός ο ρόλος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σκηνές του Γιώργου για τα επεισόδια 165 με 174.

 • Επεισόδια 165 & 166 – 26 Απριλίου 2018: Ο Στέφανος φτάνει στο νοσοκομείο τρέχοντας, όπου ενημερώνεται ότι η Αλκυόνη έχει οξεία σκωληκοειδίτιδα και μπαίνει κατευθείαν στο χειρουργείο. Εκείνος ανησυχεί ότι δεν είναι ικανός να μεγαλώσει ένα παιδί, επειδή την πίστευε όταν του έλεγε πως δεν πονάει και δεν την πήγε νωρίτερα σε γιατρό, ενώ η Νικόλ τον καθησυχάζει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Ο ίδιος περνάει τις επόμενες μέρες δίπλα στην Αλκυόνη στο νοσοκομείο, ενώ Νικόλ και Όλγα παίρνουν συχνά τηλέφωνο για να μάθουν για την υγεία της μικρής. Η Νικόλ την επισκέπτεται κιόλας και της πάει δώρα.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 167 & 168 – 30 Απριλίου 2018: Η Αλκυόνη παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και μαζί με τον Στέφανο επιστρέφουν στα Μετέωρα. Η Νικόλ τους επισκέπτεται και ο Στέφανος της λέει όλη την αλήθεια για την ταυτότητά του και τον λόγο που ήρθε στα Μετέωρα, αλλά και για το ότι η Αλκυόνη είναι κόρη του αδελφού του. Εκείνη τον καταλαβαίνει και αργότερα, επιστρέφει μαζί με την Άννα αφού είναι καλεσμένες του Στέφανου για φαγητό. Έτσι, Στέφανος και Άννα γνωρίζονται μετά από τα τόσα που άκουσαν ο ένας για τον άλλο από τη Νικόλ.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 169 & 170 – 1 Μαΐου 2018: Μετά την Όλγα και τη Νικόλ, σειρά είχε η Αλκυόνη για να της πει ο Στέφανος πώς το πραγματικό του όνομα είναι Αναστασίου και όχι Λαμπίρης, αλλά δεν μπορεί να της πει όλες τις λεπτομέρειες του γιατί είπε ψέματα. Σε μια συζήτηση με την Όλγα, ο Στέφανος της λέει ότι περιμένει αντίποινα από τον Σάκη, αλλά δεν φοβάται. Ο Στέφανος βοηθάει επίσης τον Άλεξ όταν οι άντρες του στρατηγού του επιτίθενται έξω από το ξενοδοχείο.
  Στέφανος και Νικόλ ολοκληρώνουν τη σχέση τους, αν και ο Στέφανος νιώθει περίεργα που η Νικόλ μένει ακόμα με τον Ιωσήφ. Εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι η σχέση και ο γάμος της με τον Ιωσήφ έχει τελειώσει οριστικά.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 171 & 172 – 3 Μαΐου 2018: Ο Στέφανος και η Νικόλ συνεχίζουν τη σχέση τους προσπαθώντας να κερδίσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν, μιας και η Νικόλ σύντομα επιστρέφει στο Λονδίνο. Η Άννα δέχεται άλλη μια επίθεση από τον Ορφέα και πάει στο δωμάτιο της Νικόλ, όπου λέει και σε εκείνη και στον Στέφανο τι συνέβη. Ο Στέφανος, επισκέπτεται την Ελπίδα στο κέντρο αποτοξίνωσης, για να δει πώς τα πάει.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 173 & 174 – 7 Μαΐου 2018: Ο Στέφανος μαθαίνει ότι ο Σάκης πήγε στον Βόλο και απείλησε τον θείο του, κάτι που τον κάνει έξω φρενών. Οι δυο άντρες συναντιούνται για να “λύσουν” τις διαφορές τους και πιάνονται στα χέρια. Η Αλκυόνη λαμβάνει ένα γράμμα από τη μητέρα της και διαβάζοντάς το, σπαράζει στο κλάμα. Ο Στέφανος λέει όλη την ιστορία με τη μητέρα της μικρής στη Νικόλ, η οποία σύντομα φεύγει για Λονδίνο. Η απόσταση αλλά και το διαζύγιο που δεν έχει βγει ακόμη, είναι κάτι που απασχολεί τον Στέφανο, αλλά η Νικόλ τον διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ