Οι σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 155 – 164

Την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά “Το Τατουάζ” ως Στέφανος Λαμπίρης (αργότερα αποκαλύπτεται πως το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Αναστασίου) έκανε ο Γιώργος στις 8 Φεβρουαρίου 2018 και στο επεισόδιο 106. Από εκεί και έπειτα, εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια της σειράς, με την ιστορία του να ξετυλίγεται και να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά το τι κρύβει αυτός ο ρόλος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σκηνές του Γιώργου για τα επεισόδια 155 με 164.

 • Επεισόδια 155 & 156 – 16 Απριλίου 2018: Η Αλέκα επιμένει να ξαναπροσπαθήσουν για τη σχέση τους αλλά ο Στέφανος της εξηγεί ότι ήδη το έχουν κάνει πολλές φορές και δεν υπάρχει λόγος, ενώ η Νικόλ εξηγεί στον Στέφανο ότι έχει πια χωρίσει και επίσημα.
  Ο Στέφανος αποφασίζει ότι θα ήθελε να μιλήσει με τον Σάκη έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει μαζί του γιατί βρίσκεται στα Μετέωρα. Πριν όμως το κάνει, ο Σάκης μαθαίνει το πραγματικό επώνυμο του Στέφανου – Αναστασίου – και ανακαλύπτει ότι είναι ο αδελφός του Δημήτρη. Σε flashback μαθαίνουμε ότι ο Δημήτρης είχε συμμετάσχει σε μια ληστεία και σε μια καταδίωξη και ανταλλαγή πυρών με τον Σάκη, εκείνος τραυματίστηκε και σκοτώθηκε. Στο μεταξύ ο Στέφανος συναντιέται με τους δύο άντρες που έκαναν τη ληστεία στο μαγαζί των Μετεώρων και άφησαν πίσω το όπλο του Σάκη, ευχαριστώντας τους για τη βοήθειά τους αποκαλύπτοντας έτσι ότι η ληστεία ήταν στημένη για να μπλέξει ο Σάκης.
  Ο Σάκης, αναστατωμένος με όσα έμαθε, γυρνάει στο σπίτι μεθυσμένος με την Όλγα να καλεί για βοήθεια τον Στέφανο. Ο Στέφανος αποφασίζει ότι θέλει να μιλήσει και στην Όλγα για να της πει την αλήθεια.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 157 & 158 – 17 Απριλίου 2018: Ο Ιωσήφ φτάνει στα Μετέωρα για να “γνωρίσει” από κοντά και να ζητήσει τον λόγο από τον άνθρωπο που έκλεψε την καρδιά της Νικόλ. Ο Στέφανος του λέει ότι δε συνέβη κάτι μεταξύ τους, αν και του αρέσει πολύ. Μετά τη συνάντησή τους, ο Στέφανος ενημερώνει τη Νικόλ για την επίσκεψη του Ιωσήφ, κάτι που την κάνει έξαλλη.
  Η Όλγα ανησυχεί για αυτά που ακούει από τον Στέφανο και ότι κάτι έχει συμβεί στο παρελθόν, το οποίο σχετίζεται με τον Σάκη. Είναι ξεκάθαρος μαζί της όμως ότι δεν μπορεί να της πει περισσότερα αυτή τη στιγμή και ότι θα προτιμούσε να μιλήσει πρώτα με τον ίδιο τον Σάκη.
  Ο Στέφανος κατεβαίνει Αθήνα μαζί με τη μικρή Αλκυόνη για να ψάξει τη μητέρα της η οποία το έχει σκάσει από το κέντρο αποτοξίνωσης, χωρίς όμως να λέει στη μικρή τι ακριβώς συμβαίνει.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 159 & 160 – 19 Απριλίου 2018: Ο Στέφανος συναντά τον Σάκη και όλη η αλήθεια για τη σχέση τους αποκαλύπτεται, μιας και ο Σάκης είχε σκοτώσει τον Δημήτρη σε μια ανταλλαγή πυρών πριν ένα χρόνο περίπου και στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός φίλου του, την έβγαλε καθαρή αφού απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες. Αφού έχει μιλήσει με Σάκη, ο Στέφανος λέει όλη την αλήθεια και στην Όλγα, η οποία σοκάρεται με αυτά που ακούει.
  Στο μεταξύ, ο Στέφανος βρίσκει και την Ελπίδα, η οποία το είχε σκάσει από το κέντρο απεξάρτησης, και την πηγαίνει πίσω, αφού πρώτα την αναγκάζει να μιλήσει και με την Αλκυόνη στο τηλέφωνο.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 161 & 162 – 23 Απριλίου 2018: Ο Στέφανος και η Αλκυόνη βρίσκονται στο άλσος Κηφισιάς, όπου ο Στέφανος ενημερώνει την Αλκυόνη ότι θα επιστρέψουν στα Μετέωρα και εκείνη του λέει ότι είναι ο μπαμπάς που δεν έχει. Στο μεταξύ, Στέφανος και Νικόλ έχουν μια σύντομη συζήτηση στο τηλέφωνο, όπου ο Στέφανος της λέει ότι η κίνηση του Ιωσήφ να πάει να τον βρει τον έχει ενοχλήσει, γι’αυτό και είναι κάπως πιο ψυχρός μαζί της.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 163 & 164 – 24 Απριλίου 2018: Η Αλκυόνη πονάει την κοιλιά της αλλά επειδή φοβάται να πάει στον γιατρό, λέει ψέματα στον Στέφανο ότι είναι καλά. Η κατάσταση όμως επιδεινώνεται με αποτέλεσμα το βράδυ ο Στέφανος να την μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, η επικοινωνία ανάμεσα στον Στέφανο και τη Νικόλ συνεχίζεται μέσω τηλεφώνου, όπου και οι δύο εξομολογούνται ότι λείπει στον ένα η παρέα του άλλου.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ