Οι σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 145 – 154

Την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά “Το Τατουάζ” ως Στέφανος Λαμπίρης (αργότερα αποκαλύπτεται πως το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Αναστασίου) έκανε ο Γιώργος στις 8 Φεβρουαρίου 2018 και στο επεισόδιο 106. Από εκεί και έπειτα, εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια της σειράς, με την ιστορία του να ξετυλίγεται και να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά το τι κρύβει αυτός ο ρόλος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σκηνές του Γιώργου για τα επεισόδια 145 με 154.

 • Επεισόδια 145 & 146 – 27 Μαρτίου 2018: Ο Στέφανος αποχαιρετά τη Νικόλ, η οποία επιστρέφει στο Λονδίνο, αλλά συνεχίζουν να έχουν επαφή μέσω τηλεφώνου. Η Νικόλ όταν φτάνει στο Λονδίνο, ενημερώνει τον Ιωσήφ ότι έχει γνωρίσει κάποιον που της αρέσει πολύ, αλλά εκείνος δεν την πιστεύει. Πίσω στα Μετέωρα, ο Στέφανος κυνηγάει δύο ληστές χωρίς όμως να τους προλαβαίνει με αποτέλεσμα να διαφύγουν. Το όπλο που αφήνουν πίσω στο χώρο της ληστείας, όπως αποδεικνύεται, είναι αυτό που ψάχνει εδώ και μέρες ο Σάκης. Από το επεισόδιο δε λείπουν και οι τρυφερές σκηνές με τη μικρή Αλκυόνη.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 147 & 148 – 29 Μαρτίου 2018: Η Νικόλ να είναι αποφασισμένη να χωρίσει και όχι μόνο το κάνει ξεκάθαρο στον Στέφανο, αλλά επίσης καταθέτει και αίτηση διαζυγίου. Ο Στέφανος προσπαθεί επίσης να καθησυχάσει την Όλγα για τη συμπεριφορά του Σάκη απέναντί της, δικαιολογώντας τον ότι συμπεριφέρεται έτσι λόγω του προβλήματος που δημιουργήθηκε στη δουλειά του με το όπλο που είχε χάσει και χρησιμοποιήθηκε σε ληστεία. Τέλος, η Αλκυόνη ρωτάει τον Στέφανο γιατί εκείνος λέγεται Λαμπίρης και ο αδελφός  του Αναστασίου.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 149 & 150 – 2 Απριλίου 2018: Ο Στέφανος καλύπτει το θέμα με το επίθετο “Αναστασίου” στην Αλκυόνη, λέγοντάς της ότι πρόκειται για τον θείο του, που έχει αυτό το επίθετο. Αργότερα, καθώς κάνει τζόκινγκ, συναντά την Όλγα με την οποία κανονίζει για καφέ. Οι δυο τους τα λένε, με την Όλγα να του εξηγεί την κατάσταση της σχέσης της με τον Σάκη και πώς νιώθει με όλο αυτό. Τέλος, η Νικόλ προχωράει τις διαδικασίες του διαζυγίου, κάτι για το οποίο ενημερώνει και τον Στέφανο σε ένα τηλεφώνημα που της κάνει.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 151 & 152 – 3 Απριλίου 2018: Η Νικόλ ενημερώνει τον Στέφανο ότι υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου της και ενώ μιλάνε, ο δικηγόρος του τον ενημερώνει πως η Ελπίδα το έσκασε από την κλινική απεξάρτησης. Έτσι, η συζήτηση Στέφανου και Νικόλ διακόπτεται και της εξηγεί ότι για την ώρα δεν είναι σε θέση να συζητήσουν το θέμα.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 153 & 154 – 12 Απριλίου 2018: Ο Στέφανος συνεχίζει να ψάχνει την Ελπίδα, η οποία το έχει σκάσει από την κλινική απεξάρτησης ενώ προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για τη μικρή, η οποία ψάχνει τη μαμά της. Συμπαραστέκεται στην Όλγα, η οποία δεν ξέρει τι να κάνει πια με τις υπερβολικές αντιδράσεις του Σάκη μετά την απόλυσή του από τη δουλειά. Επίσης, η πρώην κοπέλα του Στέφανου φτάνει στα Μετέωρα και θέλει να ξαναπροσπαθήσουν για τη σχέση τους. Οι δυο τους κάνουν έρωτα αλλά ο Στέφανος επιμένει ότι αυτή η σχέση δεν οδηγεί πουθενά.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ