Οι σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 135 – 144

Την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά “Το Τατουάζ” ως Στέφανος Λαμπίρης (αργότερα αποκαλύπτεται πως το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Αναστασίου) έκανε ο Γιώργος στις 8 Φεβρουαρίου 2018 και στο επεισόδιο 106. Από εκεί και έπειτα, εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια της σειράς, με την ιστορία του να ξετυλίγεται και να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά το τι κρύβει αυτός ο ρόλος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σκηνές του Γιώργου για τα επεισόδια 135 με 144.

 • Επεισόδια 135 & 136 – 15 Μαρτίου 2018: Ο Στέφανος και η Αλκυόνη δένονται περισσότερο με τον καιρό, αν και η Αλκυόνη έχει ακόμα ανασφάλειες λόγω της ζωής που έκανε με τη μητέρα της. Ο Στέφανος προσπαθεί να την καθησυχάσει ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάται και ότι δε θα είναι ποτέ ξανά μόνη της στο σπίτι. Επίσης, η Όλγα γνωρίζει την Αλκυόνη και της λέει για τη Λήδα και ότι μπορούν να γίνουν φίλες.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 137 & 138 – 19 Μαρτίου 2018: Η μικρή Αλκυόνη ζητάει να δει φωτογραφίες του μπαμπά της για να τον “γνωρίσει” όσο μπορεί και ο Στέφανος δεν της το αρνείται. Η Όλγα και ο Σάκης συναντούν τυχαία στο δρόμο τον Στέφανο και η Όλγα τον καλεί στο σπίτι για να φάνε μαζί. Καθώς τρώνε, η Όλγα λέει στον Στέφανο πως ο Σάκης έχασε το υπηρεσιακό του όπλο, κάτι που εκνευρίζει τον Σάκη. Ο Στέφανος υπόσχεται ότι δεν θα το πει σε κανέναν.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 139 & 140 – 20 Μαρτίου 2018: Ο Στέφανος μιλάει στην Αλκυόνη περισσότερο για τον πατέρα της, τον Δημήτρη, έτσι ώστε να μάθει περισσότερα πράγματα για εκείνον. Επίσης, βλέποντας ότι η μικρή πέραν των μαθημάτων της θέλει να κάνει και δουλειές του σπιτιού, καταλαβαίνει ότι όσο η Αλκυόνη ζούσε με τη μητέρα της είχε αναλάβει αυτή το σπίτι και έτσι σκέφτεται να μιλήσει σε έναν παιδοψυχολόγο.
  Η Νικόλ μετά την ανακάλυψη ότι ο Ιωσήφ την απατάει και πάλι, φτάνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Μετέωρα, όπου συναντιούνται με τον Στέφανο και του λέει τι συνέβη. Αργότερα, γνωρίζει και τη μικρή Αλκυόνη, η οποία της κλέβει την καρδιά.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 141 & 142 – 22 Μαρτίου 2018: Το δέσιμο μεταξύ Αλκυόνης και Στέφανου μεγαλώνει και η μικρή προσαρμόζεται γρήγορα στο νέο της σπίτι, παρέα με το θείο της. Η Νικόλ συνεχίζει να συναντιέται με τον Στέφανο με τους δυο τους να περνάνε πάρα πολύ όμορφα μαζί. Σε μια βόλτα στη Σαρακίνα, έρχεται και το πρώτο τους φιλί. Στο τέλος του επεισοδίου, η Όλγα τους καλεί για φαγητό στο σπίτι, όπου βρίσκεται και ο Αλέξανδρος.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 143 & 144 – 26 Μαρτίου 2018: Ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει τη μικρή Αλκυόνη να ξεπεράσει τη φοβία της με το σκοτάδι για να μπορεί να κοιμάται με κλειστό το φως. Αργότερα, συναντιέται με τη Νικόλ όπου μιλάνε για αυτό που έγινε μεταξύ τους και ο Στέφανος της ξεκαθαρίζει ότι δεν του αρέσει να μπαίνει ανάμεσα σε ζευγάρια. Στο μεταξύ, ο Άλεξ θυμάται από πού γνωρίζει τον Στέφανο αλλά και τον αδελφό του, αλλά ο Στέφανος του λέει ψέματα και ότι μάλλον θα πρόκειται για ομοιότητα.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ