Οι σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 125 – 134

Την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά “Το Τατουάζ” ως Στέφανος Λαμπίρης (αργότερα αποκαλύπτεται πως το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Αναστασίου) έκανε ο Γιώργος στις 8 Φεβρουαρίου 2018 και στο επεισόδιο 106. Από εκεί και έπειτα, εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια της σειράς, με την ιστορία του να ξετυλίγεται και να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά το τι κρύβει αυτός ο ρόλος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σκηνές του Γιώργου για τα επεισόδια 125 με 134.

  • Επεισόδια 125 & 126 – 5 Μαρτίου 2018: Ο Στέφανος και η Νικόλ έρχονται ακόμα πιο κοντά. Η Όλγα καλεί και τους δύο για φαγητό στο σπίτι και ο Στέφανος περνάει από το ξενοδοχείο της Νικόλ για να τη συνοδεύσει. Αργότερα βρίσκονται στον χώρο ιππασίας, αλλά και στο τέλος του επεισοδίου, ο Στέφανος καλεί τη Νικόλ να πάνε για φαγητό οι δυο τους. Παράλληλα, ο Στέφανος συνεχίζει να ψάχνει την Ελπίδα, την πρώην κοπέλα του Δημήτρη.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ κι εδώ

 

  • Επεισόδια 127 & 128 – 6 Μαρτίου 2018: Ο Στέφανος συνεχίζει να είναι κοντά με τη Νικόλ, η οποία όμως πρέπει να επιστρέψει στο Λονδίνο λόγω της δουλειάς της, κάτι το οποίο δεν τον χαροποιεί ιδιαίτερα. Στέφανος, Νικόλ, Όλγα και Σάκης, τρώνε όλοι μαζί για να την αποχαιρετήσουν, δίνοντάς της και από ένα δώρο. Στο μεταξύ, η Νικόλ νωρίτερα ανακαλύπτει τυχαία ότι το πραγματικό επώνυμο του Στέφανου δεν είναι Λαμπίρης αλλά Αναστασίου. Εκείνος, αν και αιφνιδιάζεται στην αρχή, καταφέρνει να το καλύψει.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ κι εδώ

 

  • Επεισόδια 129 & 130 – 8 Μαρτίου 2018: Ο Στέφανος έχει συχνή επαφή μέσω τηλεφώνου με τη Νικόλ, η οποία έχει επιστρέψει Λονδίνο. Η Νικόλ, περιγράφει στην Άννα τις στιγμές που έζησε με τον Στέφανο στα Μετέωρα και η Άννα καταλαβαίνει ότι η φίλη της είναι ερωτευμένη. Ο Στέφανος βρίσκει την Ελπίδα και την ανιψιά του μέσω του ντετέκτιβ που προσέλαβε, ο οποίος τον ενημερώνει ότι η Ελπίδα συνεχίζει να παίρνει ναρκωτικά και βάζει τη μικρή να ζητιανεύει για να μπορεί να αγοράζει τη δόση της. Μετά από αυτό, ο Στέφανος φεύγει για Αθήνα για να τις βρει.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ κι εδώ

 

  • Επεισόδια 131 & 132 – 12 Μαρτίου 2018: Ο Στέφανος, αφού ανακάλυψε πού βρισκόταν η Ελπίδα με τη μικρή Αλκυόνη, κατέβηκε Αθήνα για να τις βρει. Πλησιάζει την Ελπίδα και ρωτώντας την αν η Αλκυόνη είναι κόρη του Δημήτρη, επιβεβαιώνει τις υποψίες του ότι όντως είναι ανιψιά του. Πείθει την Ελπίδα να πάει για απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και μέχρι αυτή να γίνει καλά, θα αναλάβει εκείνος τη φροντίδα της μικρής. Αφού πλέον θα την έχει μαζί του, της αγοράζει ρούχα και ό,τι άλλο χρειάζεται και φεύγει για την Καλαμπάκα μαζί με την Αλκυόνη.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ κι εδώ

 

  • Επεισόδια 133 & 134 – 13 Μαρτίου 2018: Η σχέση μεταξύ του Στέφανου και της μικρής Αλκυόνης γίνεται πιο στενή, αφού πλέον έχουν φτάσει στην Καλαμπάκα και μένει στο σπίτι του θείου της. Η Αλκυόνη γνωρίζει το νέο μέρος όπου θα μένει από εδώ και πέρα, ενώ ο Στέφανος της εξηγεί ότι δεν πρέπει να φοβάται πια, αφού δεν πρόκειται να ξαναμείνει μόνη της.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ κι εδώ