Οι σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 115 – 124

Την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά “Το Τατουάζ” ως Στέφανος Λαμπίρης (αργότερα αποκαλύπτεται πως το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Αναστασίου) έκανε ο Γιώργος στις 8 Φεβρουαρίου 2018 και στο επεισόδιο 106. Από εκεί και έπειτα, εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια της σειράς, με την ιστορία του να ξετυλίγεται και να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά το τι κρύβει αυτός ο ρόλος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σκηνές του Γιώργου για τα επεισόδια 115 με 124.

  • Επεισόδια 115 & 116 – 20 Φεβρουαρίου 2018: Ο Στέφανος κάνει το τραπέζι στον Σάκη και στην Όλγα, όπου μαγείρεψε ο ίδιος κόκκορα κρασάτο με χοντρό μακαρόνι και ενθουσίασε και τους δύο φιλοξενούμενους του με τις μαγειρικές του ικανότητες. Επίσης, είδαμε τον Στέφανο να θέλει και να προσπαθεί να βοηθήσει ένα νεαρό αγόρι που κάνει χρήση ναρκωτικών και η κίνησή του αυτή συγκίνησε πολύ και την Όλγα.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ κι εδώ

 

  • Επεισόδια 117 & 118 – 22 Φεβρουαρίου 2018: Η Όλγα και ο Σάκης ανησυχούν επειδή ο Στέφανος έχει εξαφανιστεί μια ολόκληρη μέρα, αλλά όταν συναντιούνται, τους εξηγεί ότι είχε ένα θέμα με το μαγαζί στον Βόλο και είχε πάει εκεί. Αργότερα, βλέπουμε τον Στέφανο να κάνει ιππασία καθώς θυμάται όταν μάθαινε τον αδελφό του να ιππεύει. Στο τέλος, βλέπουμε να προσπαθεί να βοηθήσει τον νεαρό χρήστη ναρκωτικών, ο οποίος τον επισκέπτεται στο γραφείο του. Εκεί, φτάνει και η Όλγα.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

  • Επεισόδια 119 & 120 – 26 Φεβρουαρίου 2018: Η Όλγα να επισκέπτεται τον Στέφανο στο μαγαζί του, όπου μέσα από τη συζήτηση που είχαν του ανέφερε ότι της αρέσει όπως είναι και να μην αλλάξει. Μια συζήτηση αργότερα με τον Σάκη, έγινε η αφορμή για να προσλάβει ο Στέφανος ντετέκτιβ, για να βρει μια κοπέλα με το όνομα Ελπίδα Σταθάτου, που όπως φαίνεται είναι η πρώην κοπέλα του αδελφού του και μπορεί το παιδί που έχει γεννήσει πριν χρόνια, να είναι το ανηψάκι του. Επίσης, ο Στέφανος ενημερώνεται από τον Σάκη ότι το παιδί που έκανε χρήση ναρκωτικών και προσπάθησε να βοηθήσει, βρέθηκε νεκρό με μια σύριγγα στο χέρι. Για το τέλος, η Όλγα βρέθηκε στο χώρο όπου έκανε ιππασία ο Στέφανος και την έπεισε να κάνει το πρώτο βήμα για να μάθει κι εκείνη να ιππεύει.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

  • Επεισόδια 121 & 122 – 27 Φεβρουαρίου 2018: Ο Στέφανος συνεχίζει να ψάχνει την Ελπίδα, έτσι ώστε να μάθει αν το παιδί που έχει γεννήσει πριν χρόνια είναι του αδελφού του, ενώ σε ένα flashback, προσπαθεί να του μάθει σκοποβολή. Η Νικόλ φτάνει στα Μετέωρα για να ξεφύγει λίγο από τα πράγματα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο Λονδίνο. Γνωρίζει τον Στέφανο στο σπίτι της Όλγας, αλλά όχι για πολύ μιας και η Όλγα με τον Σάκη τον “διώχνουν” ώστε να μην αποκαλύψει στη Νικόλ ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Σε μια βραδινή βόλτα, ο Στέφανος ξανασυναντά τη Νικόλ, η οποία μη νιώθοντας καλά, λιποθυμά στα χέρια του.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

  • Επεισόδια 123 & 124 – 29 Φεβρουαρίου 2018: Το επεισόδιο επικεντρώθηκε στη γνωριμία του Στέφανου με τη Νικόλ και τη σχέση που αρχίζει σιγά σιγά να αναπτύσσεται μεταξύ τους.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ