Οι σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 205 – 214

Την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά “Το Τατουάζ” ως Στέφανος Λαμπίρης (αργότερα αποκαλύπτεται πως το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Αναστασίου) έκανε ο Γιώργος στις 8 Φεβρουαρίου 2018 και στο επεισόδιο 106. Από εκεί και έπειτα, εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια της σειράς, με την ιστορία του να ξετυλίγεται και να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά το τι κρύβει αυτός ο ρόλος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σκηνές του Γιώργου για τα επεισόδια 205 με 214.

 • Επεισόδια 205 & 206 – 12 Ιουνίου 2018: Η Νικόλ επιμένει να πιέζει τον Στέφανο να μιλήσουν για μια τελευταία φορά ώστε να ξεκαθαρίσουν οριστικά τη σχέση τους, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Νικόλ να συναντήσει την Όλγα και για ακόμα μία φορά να την προσβάλει. Η Όλγα ενημερώνει τον Στέφανο για το περιστατικό και έτσι εκείνος συναντάει τη Νικόλ και της ξεκαθαρίζει ότι οι δυο τους δεν μπορούν να συνεχίσουν.
  Στο μεταξύ, η Ελπίδα βρίσκει μια δουλειά μέσω ενός γνωστού της στην Κρήτη, αλλά ο Στέφανος όταν το ακούει δεν ενθουσιάζεται. Θέλει να βεβαιωθεί ότι το συγκεκριμένο περιβάλλον και ο γνωστός της Ελπίδας δεν έχουν καμία σχέση με τα ναρκωτικά, αλλά κυρίως φοβάται ότι θα χάσει την Αλκυόνη.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 207 & 208 – 14 Ιουνίου 2018: Ο Στέφανος έρχεται σε σύγκρουση με την Ελπίδα εξαιτίας της θέσης που βρήκε για δουλειά στην Κρήτη και για το ότι η Ελπίδα θέλει να πάρει και την Αλκυόνη μαζί της. Αργότερα όμως, οι δυο τους μιλάνε ήρεμα και αποφασίζουν ότι το καλύτερο θα ήταν να μείνει η μικρή με τον Στέφανο, μέχρι να είναι και οι δύο σίγουροι ότι η Ελπίδα μπορεί να φροντίσει την Αλκυόνη. Ο Στέφανος με την Όλγα καταφέρνουν επιτέλους να βρεθούν μόνοι, χωρίς διακοπές και παρεμβάσεις, και μοιράζονται το πρώτο τους φιλί.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 209 & 210 – 18 Ιουνίου 2018: Ο Στέφανος και η Ελπίδα ενημερώνουν την Αλκυόνη για τη δουλειά που βρήκε η μητέρα της στην Κρήτη, κάτι το οποίο την στεναχωρεί μιας όταν μετακομίσει κι εκείνη εκεί, δεν θα μπορεί να βλέπει τον Στέφανο. Ο Στέφανος όμως την καθησυχάσει πως θα βλέπονται πολύ συχνά και την επόμενη μέρα αποχαιρετούν την Ελπίδα που φεύγει για το νησί.
  Στο μεταξύ, η Όλγα και ο Στέφανος προσπαθούν να ξεφύγουν λίγο από τις μικρές για να μείνουν μόνοι τους. Αν και στο πρώτο δείπνο τους διακόπτει η Λήδα, στο επόμενο κανονίζουν να μείνει η Λήδα στο σπίτι του Στέφανου μαζί με Αλκυόνη, Ελπίδα και κυρία Θεοδώρα, και αφού μένουν μόνοι, κάνουν έρωτα.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 211 & 212 – 19 Ιουνίου 2018: Στέφανος και Όλγα συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, έστω και με κάποια “εμπόδια” σε σχέση με τα μικρά. Αυτό δεν τους εμποδίζει να κανονίσουν και κοινές διακοπές στην Αίγινα – αρχικά – με Λήδα και Αλκυόνη, αλλά και στην Κρήτη αργότερα για τους δυο τους. Στο μεταξύ, κάποιος άγνωστος συνεχίζει να παρακολουθεί το σπίτι του Στέφανου.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

 • Επεισόδια 213 & 214 – 21 Ιουνίου 2018: Ο Στέφανος και η Όλγα συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, προσπαθώντας να αποφύγουν να τους δουν η Αλκυόνη και η Λήδα, αν και η Αλκυόνη καταλαβαίνει πως οι δυο τους είναι πλέον ζευγάρι. Επίσης, ο Στέφανος δεν έχει πάψει να ανησυχεί με το θέμα της παιδικής πορνογραφίας και ρωτάει τον Άλεξ αν υπάρχει κάτι νεότερο, αλλά πηγαίνει και συχνά στο τμήμα ζητώντας να ενημερωθεί.
 • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ