Οι σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 195 – 204

Την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά “Το Τατουάζ” ως Στέφανος Λαμπίρης (αργότερα αποκαλύπτεται πως το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Αναστασίου) έκανε ο Γιώργος στις 8 Φεβρουαρίου 2018 και στο επεισόδιο 106. Από εκεί και έπειτα, εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια της σειράς, με την ιστορία του να ξετυλίγεται και να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά το τι κρύβει αυτός ο ρόλος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σκηνές του Γιώργου για τα επεισόδια 195 με 204.

  • Επεισόδια 195 & 196 – 31 Μαΐου 2018: Ο Στέφανος έκανε επαφές για να βρει μια δουλειά στον Σάκη και ενημερώνει και τον ίδιο ζητώντας του συγγνώμη και ελπίζοντας ότι θα σταματήσει και η έχθρα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους. Η συγκατοίκηση με την Όλγα συνεχίζεται με τους δυο τους να έρχονται όλο και πιο κοντά και τον Στέφανο να την φλερτάρει διακριτικά, ενώ αγνοεί τη Νικόλ. Στο μεταξύ, η μητέρα της Αλκυόνης είναι πολύ καλύτερα και σε ένα τηλεφώνημα ενημερώνει τον Στέφανο πως θα μπορέσει να τους επισκεφτεί. Ο Στέφανος ενημερώνει την Αλκυόνη, η οποία ενθουσιάζεται, αλλά εκείνος ανησυχεί για το αν μπορεί να εμπιστευτεί την Ελπίδα με το παιδί, αφού φοβάται μήπως ξανακυλήσει.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

  • Επεισόδια 197 & 198 – 4 Ιουνίου 2018: Μετά την απρόσμενη επίσκεψη της Νικόλ στα Μετέωρα επειδή ζήλευε την Όλγα, ο Στέφανος νιώθει να έχει παγώσει μαζί της. Στέφανος και Όλγα πάνε για ιππασία αφού εδώ και καιρό ο Στέφανος της υποσχέθηκε να τη μάθει να ιππεύει. Η Όλγα μαθαίνει για την αποβολή της Ελένης και φεύγει άμεσα για Αθήνα, αποχαιρετώντας τον Στέφανο και την Αλκυόνη. Στο μεταξύ, ο Στέφανος επικοινωνεί ξανά με την Ελπίδα, κανονίζοντας το πότε θα πάει να την πάρει από Αθήνα για να τη φέρει στα Μετέωρα να δει την Αλκυόνη και να μείνει για λίγο μαζί τους.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

  • Επεισόδια 199 & 200 – 5 Ιουνίου 2018: Ο Στέφανος μαζί με την Αλκυόνη κατεβαίνουν Αθήνα για να δουν την Ελπίδα και με την ευκαιρία, ο Στέφανος επισκέπτεται και την Ελένη στην κλινική όπου νοσηλεύεται. Σε κάποια στιγμή που ο Στέφανος μιλάει με την Όλγα, η Όλγα δέχεται μήνυμα από τη Νικόλ όπου τη ρωτάει για ακόμα μία φορά αν τρέχει κάτι μεταξύ εκείνης και του Στέφανου. Ο Στέφανος το αντιλαμβάνεται και μιλώντας με τη Νικόλ της ξεκαθαρίζει πως η συμπεριφορά της τον έχει παγώσει και λήγει οριστικά τη σχέση τους, λέγοντας πως ελπίζει να καταφέρουν να μείνουν φίλοι. Αργότερα, ο Στέφανος παραλαμβάνει την Ελπίδα από το κέντρο απεξάρτησης και την πάει στο ξενοδοχείο, όπου συναντάει μετά από καιρό την Αλκυόνη.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

  • Επεισόδια 201 & 202 – 7 Ιουνίου 2018: Στην Αθήνα, η Αλκυόνη περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τη μαμά της, κάτι το οποίο την κάνει πολύ χαρούμενη μιας και της είχε λείψει πολύ. Ο Στέφανος είναι ευτυχισμένος να την βλέπει έτσι, ενώ όσο βρίσκονται στην Αθήνα, η Ελπίδα γνωρίζει και την Όλγα. Στέφανος, Αλκυόνη και Ελπίδα επιστρέφουν στα Μετέωρα, ενώ ο Στέφανος συνεχίζει το διακριτικό φλερτ στην Όλγα.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ

 

  • Επεισόδια 203 & 204 – 11 Ιουνίου 2018: Ο Στέφανος και η Όλγα προσπαθούν να μιλήσουν για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μεταξύ τους και για το τι αισθάνεται ο ένας για τον άλλον. Ο Αλέξανδρος είναι ο μόνος στον οποίο εξομολογείται η Όλγα πως κάτι αρχίζει αν συμβαίνει μεταξύ εκείνης και του Στέφανου. Στο μεταξύ, ένα κοριτσάκι έχει απαχθεί από την Αίγινα, κάτι που αναστατώνει όλους πόσο μάλλον τον Στέφανο και την Όλγα που έχουν δυο μικρά κορίτσια στο σπίτι, ενώ η Νικόλ φτάνει στα Μετέωρα για να κάνει μια τελευταία κουβέντα με τον Στέφανο. Φτάνοντας στο μαγαζί του, τον πετυχαίνει σε μια τρυφερή στιγμή με την Όλγα.
  • Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στον Alpha εδώ και εδώ