Η συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τηλέραμα – 17 Φεβρουαρίου 2018

Μια νέα συνέντευξη στην Αθηνά Ζαχαράκη και για το περιοδικό “Τηλέραμα” παραχώρησε ο Γιώργος, το οποίο κυκλοφόρησε στις 17 Φεβρουαρίου 2018. Οι φωτογραφίες που συνόδευσαν τη συνέντευξη πάρθηκαν από τον Γιώργο Καπλανίδη.

Στη συνέντευξη ο Γιώργος μιλάει κυρίως για τη συμμετοχή του στο “Τατουάζ”, για τα βήματά του μετά το “Survivor” και άλλα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης αλλά και να τη δείτε ολόκληρη σε βίντεο.


Πριν ακόμα σε δουν στο “Τατουάζ”, ακούστηκαν πολλά αρνητικά για την απόφασή σου να μπεις στην υποκριτική. Στεναχωρέθηκες;
Καθόλου! Άλλωστε από νωρίς στη ζωή μου έχω πάρει απόφαση πως δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους.Δεν κάνω πράγματα απερίσκεπτα, από την άλλη όμως εάν περίμενα να πάρω την άδεια από τους πάντες για το επόμενο βήμα μου, θα έμενα συνεχώς με σταυρωμένα τα χέρια. Σίγουρα η κίνηση αυτή είναι τολμηρή για τα δεδομένα μου, αλλά δεν είναι δα σαν να πέφτω από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο. Στη ζωή μου έχω γενικώς τολμήσει πολλά. […] Δεν λέω πως δεν έχω πέσει και σε λάθη… Οι μόνοι όμως που δεν κάνουν λάθη είναι οι..πεθαμένοι και όσοι απλώς δεν κάνουν τίποτα!

Φαίνεσαι “απόλυτος κύριος του εαυτού σου”, που δεν μπορεί κανείς να σε “χειριστεί” εύκολα.
Ναι, δεν μπορεί κανείς να με χειριστεί εύκολα. Έχω φάει τα χαστούκια μου, έχω μάθει πολλά και με σκληρούς τρόπους. Όμως πέφτω για ύπνο με ήσυχη συνείδηση και ξυπνάω ήρεμος, κάτι που μου δίνει δικαίωμα να μην φοβάμαι να προχωρώ. Σέβομαι, αλλά δεν φοβάμαι“.