Η συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Tv Κους Κους” της εφημερίδας “Ελεύθερος τύπος” – 25 Φεβρουαρίου 2018

Στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το ένθετο “TV κους κους” της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής” παραχώρησε ο Γιώργος, η οποία κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου 2018. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τη συνέντευξη πάρθηκαν από τον Γιώργο Καπλανίδη.

Στη συνέντευξη, ο Γιώργος μιλάει για το πώς είναι η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, το αν θα πάει σε σχολή υποκριτικής, πώς αντιμετωπίζει τις αρνητικές κριτικές, το Survivor 2 και άλλα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αποσπάσματα της συνέντευξης αλλά και να την δείτε ολόκληρη σε βίντεο. Μπορείτε να την βρείτε επίσης και στον Ελεύθερο Τύπο.


Στα επικριτικά σχόλια και τις αρνητικές κριτικές πώς αντιδράς;
Κλείνω τα αφτιά μου και δουλεύω σκληρά. Προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα πάντα, για τα καλά και για τα κακά σχόλια, όμως, έχω αποφασίσει τι είναι αυτό που θέλω να κάνω. Δεν μπορώ να αρέσω σε όλους, όλοι, από την άλλη, έχουν δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους, να εκφράσουν αυτό που σκέφτονται. Αυτό που θα ήθελα είναι οι έμπειροι του χώρου να με προσεγγίσουν για να με συμβουλεύσουν, να συμβουλεύουν ως έμπειροι έναν άνθρωπο άπειρο, που τώρα ξεκινάει κάπου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Εκτιμώ περισσότερο όσους βγήκαν και είπαν: «Ας δούμε τι θα κάνει και μετά το συζητάμε». Εγώ χρειαζόμουν συμβουλές, βοήθεια, ξέρεις πόσοι με πήραν τηλέφωνο, πόσοι επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν τι πρέπει να κάνω… Ας μη βιαζόμαστε, λοιπόν, να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που είναι άπειρος σε κάτι.

Τι είναι αυτό που σε γαληνεύει;
Δεν ξεχνάω το νησί μου, τη Σκιάθο, και τα ωραία του μέρη, εκεί άλλωστε μεγάλωσα. Την οικογένειά μου, τους καλούς μου φίλους που έχω αφήσει στο νησί γιατί μένουν εκεί. Έχω αποδεχτεί, όμως, αυτή την κατάσταση, ότι κάνω κάποια πράγματα και είμαι μακριά από το νησί. Προσπαθώ να εξελιχθώ επαγγελματικά, να κάνω ωραίες δουλειές και η δουλειά μου να αναγνωρίζεται από τον κόσμο! Θέλω να δίνω ένα ωραίο αποτέλεσμα.