Η συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Thema People” – 11 Φεβρουαρίου 2018

 

Μια συνέντευξη στον Κώστα Μπουρούση για το ένθετο της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα“, “Thema People“, παραχώρησε ο Γιώργος, η οποία κυκλοφόρησε στις 11 Φεβρουαρίου 2018. Τη φωτογράφιση έκανε ο Γιώργος Καπλανίδης.

Στη συνέντευξη ο Γιώργος μιλάει για το επαγγελματικό του βήμα να συμμετάσχει στην τηλεοπτική σειρά, “Το Τατουάζ”, για το motivational speaking, για το βιβλίο του, την οικογένειά του και άλλα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη σε βίντεο καθώς και τις τελικές φωτογραφίες που τη συνόδευσαν. Μπορείτε να την βρείτε επίσης και στο Πρώτο Θέμα.


Νομίζω ότι την απάντηση [στο τι τον κάνει τόσο αγαπητό] πρέπει να τη δώσει ο κόσμος. Ίσως με συμπάθησαν γιατί ήμουν καθημερινός άνθρωπος. […] Δεν αισθάνθηκα σημαντικός. Ευθύνη αισθάνθηκα γιατί είδα τις αντιδράσεις του κόσμου, κυρίως των παιδιών. Το να σε αγαπάει ή να σε θαυμάζει ο κόσμος είναι από μόνο του σημαντικό. Όμως σαν και μένα υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω. Απλά έτυχε εγώ να είμαι σε αυτή τη θέση.

Η μεγαλύτερη επιτυχία μου στη ζωή είναι ότι είμαι καλά με την οικογένειά μου. Περάσαμε δύσκολα, δεν είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα στη ζωή, αλλά μέσα από τις δυσκολίες καταφέραμε να βγούμε ενωμένοι και να είμαστε αγαπημένοι. Αυτή είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Όσο για την αποτυχία που με ρωτάς, δεν τη θεωρώ αποτυχία. Μ’αρέσει να αγκαλιάζω το λάθος και να μαθαίνω από αυτό. Αν αξιολογείς το λάθος ως θετικό, τότε γίνεται πολύ χρήσιμη η αποτυχία.