Γιώργος Αγγελόπουλος: Συνέντευξη στο Down Town Cy – 27 Αυγούστου 2017

Στις 27 Αυγούστου 2017 κυκλοφόρησε η συνέντευξη του Γιώργου στο “Down Town Cy” που κυκλοφορεί με την εφημερίδα “Ο Φιλελεύθερος”. Σε αυτήν, μίλησε για την προσαρμογή του πίσω στην καθημερινότητα και τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά από το Survivor, τους γονείς του, τις φήμες που κυκλοφορούν γι’αυτόν και πολλά άλλα.
Η συνέντευξη δόθηκε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και η φωτογράφιση έγινε από την Nelly Morgan στο “Life Gallery Hotel” στην Εκάλη.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αποσπάσματα της συνέντευξης και φωτογραφίες. Διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στον Φιλελεύθερο.

Πάντως, φαίνεσαι πολύ προσγειωμένος… Έτσι ήσουν από παιδί;
Η λογική πηγάζει από την εμπειρία που αποκτά κανείς, από τον χρόνο που έχει περάσει με τον εαυτό του – από τα σκαμπανεβάσματα της ζωής και τα χαστούκια που τρως. Η ζωή, άλλωστε, έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Μαθήματα είναι όλα. Όλοι είμαστε, αν θες, survivors της ζωής. Κι εγώ το ίδιο. Ως παιδί δεν ήμουν πολύ ατίθασος, ήμουν όπως με βλέπετε σήμερα. Δεν έχω αλλάξει. «Μετρημένο», θα με χαρακτήριζα. Απλά εξέλιξα κάποια κομμάτια του χαρακτήρα μου και με τον καιρό, με κάποια γεγονότα, «ψήθηκα»…

Η σχέση σου με τον πατέρα σου πώς ήταν;
Πολύ καλή. Δεν τον χόρτασα αρκετά, γιατί έφυγε νωρίς. Πάντοτε, όμως, τον είχα ως πρότυπό μου. Ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν πάντα εκεί, παρών, για την οικογένειά του. Ήταν ταυτόχρονα ο πατέρας, ο φίλος, ο σύζυγος, ο προστάτης. Στήριζε πολύ την οικογένειά του. Ο πατέρας μου είχε πάντα τον ρόλο του «καλού», ενώ η μάνα μου ήταν η «αυστηρή» της υπόθεσης (γελάει). Ευτυχώς, προλάβαμε όσο ζούσε να γίνουμε φίλοι, κι έτσι κατάφερα να πάρω τα αντρικά του στοιχεία -με την ευρύτερη έννοια- τα οποία επιδιώκω να κρατάω αυτούσια μέχρι σήμερα. Πηγαίναμε μαζί, θυμάμαι, για ψάρεμα, κάναμε πολλά μαζί. Ναι, ήταν μια ωραία στιγμή αυτή. Από τότε, άλλωστε, μου άρεσε πάντα να ψαρεύω.

  • Εξώφυλλο και τελικές φωτογραφίες
  • Behind the scenes