Γιώργος Αγγελόπουλος: Συνέντευξη στο Beautiful People – 29 Οκτωβρίου 2017

Στις 29 Οκτωβρίου 2017 κυκλοφόρησε η συνέντευξη του Γιώργου στο “Beautiful People” που κυκλοφορεί με την εφημερίδα “Η Καθημερινή” της Κύπρου. Η συνέντευξη δόθηκε στον Νικόλα Φωτίου και η φωτογράφιση έγινε από τον Ντέμη Σειρανίδη στις 16 Οκτωβρίου 2017.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αποσπάσματα της συνέντευξης, ολόκληρη τη συνέντευξη σε βίντεο και τις τελικές φωτογραφίες καθώς φωτογραφίες από τη μέρα της φωτογράφισης.

Ακολούθησα το ένστικτό μου χωρίς κάποια συγκεκριμένη στρατηγική. Αυτό που ακολούθησα ήταν: το προσωπικό σύστημα αξιών. Ποτέ μα ποτέ δεν παράτησα έναν αγώνα στη μέση. Πίστευα στην ομάδα μου και ήθελα να προσφέρω για παράδειγμα με το ψάρεμα για την πολύτιμη πρωτεΐνη, με εφευρετική μαγειρική και με πολλή προσπάθεια για σίγουρες νίκες στην ομάδα. Δεν περιφρόνησα ποτέ κανέναν ούτε μείωσα την αξία κανενός από τους παίκτες, Τέλος, είχα πίστη, αυτοπαρακίνηση και αφοσίωση στον στόχο μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο. Δεν αφήνω ποτέ τίποτα στην τύχη

Στο Survivor τους θεωρούσα όλους ισότιμους αντιπάλους μέχρι το τέλος. Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και από την άλλη πλευρά

“Με τις 100 χιλιάδες θα στηρίξω την οικογένειά μου και θα εξελίξω τα επαγγελματικά μου βήματα”

Ο έρωτας, η οικογένεια, η αγάπη, ο σεβασμός είναι η ίδια η ζωή! Εννοείται (cc o έρωτας) παίζει σημαντικό ρόλο, είναι το πιο δυνατό συναίσθημα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Το γιατί είναι δύσκολο να βρούμε την αγάπη ή τον έρωτα, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Θα ήθελα να έχω μία μεγάλη οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση, όμως, και με ένα, αλλά και με πολλά παιδιά εγώ θα θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο

  • Τελικές φωτογραφίες
  • Behind the scenes