Γιώργος Αγγελόπουλος & παίκτες του Survivor πραγματοποιούν την ευχή της μικρής Αγγελίνας – 19 Σεπτεμβρίου 2017

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2017, ο Γιώργος μαζί με σχεδόν όλους τους παίκτες του Survivor (Σπαλιάρα, Ευρυδίκη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κώστα Κοκκινάκη, Μάριο, Ελισάβετ & Ειρήνη, Ειρήνη Κολιδά, Κωνσταντίνο, Μπο, Λάουρα, Σόφη, Ελένη, Σάρα και Στέλιο) βρέθηκαν στο Yabanaki στη Βάρκιζα για να πραγματοποιήσουν την ευχή της μικρής Αγγελίνας.

Η Αγγελίνα ευχήθηκε στον οργανισμό Make a Wish να ζήσει την εμπειρία του Survivor με την παρέα της. Η Πρότυπη Ακαδημία Στίβου Atfa δημιούργησε ένα μοναδικό Στίβο Μάχης μαζί με την Ευρυδίκη, η οποία ανέλαβε την ευχή ώστε να πραγματοποιηθεί.

Όλοι μαζί έπαιξαν, μαγείρεψαν Ντανοπιτάκια και φακόρυζο, τραγούδησαν και πέρασαν μια υπέροχη μέρα με όλα τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους, να το χαίρονται με την ψυχή τους. Ένα μεγάλο μπράβο στον οργανισμό Make a Wish που πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών και σε όλους όσους βρίσκονται δίπλα τους καθημερινά.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ημέρα τα οποία μοιράστηκαν οι ίδιοι οι παίκτες αλλά και ο κόσμος που βρισκόταν εκεί και τους ευχαριστούμε πολύ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ