Γιώργος Αγγελόπουλος & Ντορέττα Παπαδημητρίου στο “Σαρδελάκι” & YTON Music Show – 3 Μαρτίου 2018

Το Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018, ο Γιώργος και η Ντορέττα βγήκαν για φαγητό στο εστιατόριο “Σαρδελάκι“, ενώ το βράδυ διασκέδασαν στο YTON Music Show με το πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη και των άλλων τραγουδιστών του σχήματος (Demy, Δημήτρης Καραδήμος, Κατερίνα Λιόλιου, Βαγγέλης Κακουριώτης, Δήμος Μπέκε και Κική Σαββίδου).

Οι έξοδοί τους αυτοί απαθανατίστηκαν από φωτογράφους (περιοδικά Hello, OK και You Weekly), με αποτέλεσμα να πυροδοτήσουν και πάλι τις φήμες πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Τις φήμες αυτές διέψευσαν πολλές φορές και οι δύο τις μέρες που ακολούθησαν, είτε μέσω δηλώσεών είτε μέσω συνεντεύξεων, δηλώνοντας πως οι δυο τους παραμένουν μόνο φίλοι.

Τις φωτογραφίες αυτές μπορείτε να δείτε παρακάτω, καθώς επίσης και το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου στον Γρηγόρη Μπάκα σχετικά με τις φήμες. Η συνάντηση έγινε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” κατά την επιστροφή του Γιώργου από την Κύπρο στις 7 Μαρτίου 2018 και το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” την επόμενη μέρα το πρωί.

  • Σαρδελάκι (φωτογραφίες από περιοδικό Hello)
  • YTON Music Show