Γιώργος Αγγελόπουλος & Ντορέττα Παπαδημητρίου παρουσιάζουν τα Time Out Eating Awards [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Γιώργος και η Ντορέττα ήταν οι παρουσιαστές της 13ης απονομής των Time Out Eating Awards στην Κύπρο. Ενός διεθνούς θεσμού ο οποίος διοργανώνεται σχεδόν από όλα τα Time Out που κυκλοφορούν στον κόσμο και σκοπός του είναι η βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της εκάστοτε χώρας.

Για τη 13η απονομή της Κύπρου, ήταν υποψήφια 74 εστιατόρια χωρισμένα σε 10 κατηγορίες με τους νικητές να βγαίνουν αποκλειστικά από τις ψήφους των αναγνωστών, ενώ τιμητικά βραβεία δόθηκαν στον Σεφ της Χρονιάς, Κυπριακό Προϊόν της χρονιάς και στο εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα κρασιών.

Ο Γιώργος έφτασε στην Κύπρο στις 25 Νοεμβρίου με την Ντορέττα να φτάνει την επόμενη μέρα. Οι δυο τους συναντήθηκαν με την ομάδα παραγωγής των βραβείων για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της παρουσίασης αλλά και να κάνουν τις πρώτες πρόβες. Οι πρόβες συνεχίστηκαν και τις δύο επόμενες μέρες, 27 και 28 Νοεμβρίου 2017.

Εκτός από τις πρόβες, οι δύο παρουσιαστές έδωσαν και διάφορες συνεντεύξεις στα μέσα με σκοπό την προώθηση των βραβείων. Η απονομή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου 2017, στο Royal Hall, στη Λευκωσία με την ευγενική χορηγία της Nespresso και με την υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου. Highlights της βραδιάς μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma στις 16 Δεκεμβρίου 2017.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την προετοιμασία, τις συνεντεύξεις αλλά και την βραδιά της απονομής. Αντίστοιχες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.
Για στιγμιότυπα της βραδιάς με τους παρουσιαστές, μπορείτε να δείτε εδώ [Μέρος 1] [Μέρος 2]

  • Τηλεοπτική μετάδοση (μόνο σκηνές με Γιώργο)

  • PR συνεντεύξεις

  • Κόκκινο χαλί

  • Backstage της βραδιάς